Szerintetek melyik magyar főiskolára/egyetemre járnak a legcsinosabb lányok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 02:55
1/8 anonim válasza:
ahol viszonylag könnyű elsajátítani az anyagot, tehát van idejük szépítkezni a lányoknak, és fizetős, vagyis pénzük is van.
2/8 anonim válasza:
Debreceni egyetem, az összes szakja viszonylag könnyű (a nevesebb iskolákhoz képest) az egész egyetem sokat fordít rá hogy a diákok kibulizhassák magukat, hogy vigyék a suli jó hírét az ismerőseiknek, hogy jövőre vagy azután ide jelentkezzenek.
Ide járnak a legjobb csajok pl a Lovardába érdemes elmenni párszor :)
3/8 anonim válasza:
Hú 67% ezek szerint több Debreceni Egyetem is van az országban, mert ahova én járok ott kifejezetten nehezek a szakok, elég sokat kell gürizni év közben. :D Szívesen megismerném ezt a viszonylag könnyű szakokat amiről te mesélsz, van olyan hogy reggel 8-tól este 8-ig vagyok bent gyakorlati órákon, örülök, ha másnapra felkészülök, nemhogy bulizzak. :)
4/8 anonim válasza:
De abban igazat adok, hogy itt tényleg van buli-buli hátán, szóval aki akar nyugodtan mehet. :)
5/8 anonim válasza:
Te hova jársz? o.O
Nálunk aki évközben nem megy be a gyakra vagy az előadásokra (egész évbe nem jár be) az is levizsgázhat és le is vizsgázik zh-k nincsenek (ha vannak akkor is csak a megajánlott jegyért). Alig bukik meg valaki...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Esetleg a fővárosi sulikról van valakinek véleménye vagy tapasztalata?
2011. szept. 14. 00:51
7/8 anonim válasza:
Germanisztikára járok... ^^" Szerintem ha van németes ismerősöd akkor szerintem ő is el tudja mondani, hogy milyen kemény egy szorgalmi időszak nyelvszakon. :) Nálunk az a ritka, ha nem írunk valamiből, mert minden héten van egy kis zh. :D
8/8 anonim válasza:
Jah és előadásokon is katalógus van nálunk, és aki 3x hiányzik előadáson automatikusan bukta, nem is kell vizsgáznia. Elég egy kemény kar, de aki szereti a német annak nagyon ajánlom, beléd verik a nyelvtant az biztos, főleg a beugrókkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!