Jogom van utóvizsgázni?
Nagyon szépen megfogalmazott, látszólag cool összefoglaló, de továbbra sem értelmezhető válaszként. Én is többször érzékeltettem a párbeszéd során, hogy a topik nem merülhetnek ki abban, hogy válaszok érkeznek, a témát helyes megoldással kell lezárni. Erkölcsi felelősséged nem firtattam a törvényekkel kapcsolatban, ellenben megállapítottam a tényt, hogy bürokrata vagy.
Mint mondtad, "hogy verjem az asztalt a TO-n", nem tettem meg, mert nem vagyok ilyen típus. Egészen egyszerűen felhívtam a humánerőforrásiminisztériumfelsőoktatásialosztályvezetőjét (Google > PDF) és elmondtam neki azt, amit nektek százszor, hiába. A válasz az volt - a tanulmányi osztályon is rosszul tudták - ha szeptember után van utóvizsga kiírva, azon ebben az esetben részt vehet a hallgató. Mert gondoltak arra amit hiányoltam, amit ti, valószínűleg empátia hiányában teljesen természetesnek tartottatok. A burükrácia diadala ez a demokrácia felett. A lényeg, hogy minden sikerült, mission accomplished!
Kedves Kèrdező!
Hasonló cipőben járva nem kaptunk hasonló pozitív választ a pótállamvizsgával kapcsolatban. Meg tudnád írni kérlek, (akár privátban) hogy pontosan kivel beszéltél és mire hivatkoztál?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!