Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jogom van utóvizsgázni?

Jogom van utóvizsgázni?

Figyelt kérdés
2018 szeptember 1.-ig kell befejeznem az egyetemet, amit 2004-ben kezdtem. Az àllamvizsgám júniusban lesz, az utóvizsga októberben, ami a határidõ után esedékes. Nem àll jogomban utóvizsgázni, ha esetleg nem sikerülne?

2018. ápr. 2. 21:46
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
Már többször írtuk, hogy nem feltétlenül értünk vele egyet, de ez az oldal arra szolgál, hogy válaszoljunk a kérdésekre. A kérdésedre az a válasz, hogy nem utóvizsgázhatsz, ebbe feltételezem, hogy egyik válaszolónak sincs beleszólása. Az emberséget ne rajtunk, hanem a törvényhozókon keresd. Csak nem a legszerencsésebb, hogy 1 hónapja ezen vitázol azzal a pár emberrel, aki veszi a fáradtságot és válaszol neked, amikor a jelenlegi törvények alapján nem neked van igazad, akármennyire szar is.
2018. máj. 30. 07:15
 52/56 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen megfogalmazott, látszólag cool összefoglaló, de továbbra sem értelmezhető válaszként. Én is többször érzékeltettem a párbeszéd során, hogy a topik nem merülhetnek ki abban, hogy válaszok érkeznek, a témát helyes megoldással kell lezárni. Erkölcsi felelősséged nem firtattam a törvényekkel kapcsolatban, ellenben megállapítottam a tényt, hogy bürokrata vagy.

Mint mondtad, "hogy verjem az asztalt a TO-n", nem tettem meg, mert nem vagyok ilyen típus. Egészen egyszerűen felhívtam a humánerőforrásiminisztériumfelsőoktatásialosztályvezetőjét (Google > PDF) és elmondtam neki azt, amit nektek százszor, hiába. A válasz az volt - a tanulmányi osztályon is rosszul tudták - ha szeptember után van utóvizsga kiírva, azon ebben az esetben részt vehet a hallgató. Mert gondoltak arra amit hiányoltam, amit ti, valószínűleg empátia hiányában teljesen természetesnek tartottatok. A burükrácia diadala ez a demokrácia felett. A lényeg, hogy minden sikerült, mission accomplished!

2018. jún. 24. 02:10
 53/56 A kérdező kommentje:
A bürokrácia alatt természetesen a hozzáállásod értem, aki elfogadott (és elfogadtatott) volna egy olyan irreális törvénymódosítást, ami - mint kiderült - soha nem jött létre ilyen formában: meghagyták a lehetőséget az utóvizsgára, hiába van szept. 1. a határidőben. Kérdeztétek még a LOL-t mire írtam. Erre : D
2018. jún. 24. 02:27
 54/56 anonim ***** válasza:
igen
2018. jún. 24. 22:13
 55/56 Ly17 válasza:

Kedves Kèrdező!

Hasonló cipőben járva nem kaptunk hasonló pozitív választ a pótállamvizsgával kapcsolatban. Meg tudnád írni kérlek, (akár privátban) hogy pontosan kivel beszéltél és mire hivatkoztál?

Köszi!

2018. aug. 12. 10:20
 56/56 A kérdező kommentje:
Irtam szamot privatban, hivj.
2018. aug. 13. 13:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!