Jogom van utóvizsgázni?
Akkor menj és tűntess miatta. Sok hülye törvény van de ezzel egyetértek, hogy ha valamit lezárnak az legyen végleges és nem akkor még ilyen olyan utóvizsga meg utolsó utáni lehetőség. Nem kell máshogy megfogalmaznod, többször, jobban, mert elsőre is felfogtuk mi a bajod, de nem érted hogy hiába hisztizel itt miatta nem tudunk változtatni rajta.
Tekintve hogy nem érint nem is érdekel ez a szabály kimondottan, ha bajod van vele menj az egyetemre panaszkodni. Nem minket kell hülyének nézni hogy nem értjük a nyomorod vagy nincs jobb érvünk miért úgy alkották meg a törvényt ahogy. Akkor ne légy szolgalelkű és verd az asztalt a TO-n, mert ezzel hogy itt nyávogsz nem vagy előrébb egy lépést se.
Ne beszélj többesszámban, ez a te véleményed. Nem hisztizek, ne vetíts ki rám különböző érzelmi megnyilvánulásokat sem, eltér a tárgytól.
Ha egy átlagos vizsgáról van szó, amihez tartozik 3 utóvizsga, azok is mind határidőhöz kötöttek. Megvan a konkrét időpontjuk. Nem arról van szó, hogy "na még egyet, légyszi" meg "toljuk már ki a határidőt". Ez megvan ugye?
Jelen esetben, a 2018-as szemeszter államvizsgájához nem tartozik utóvizsga. Bízva abban, hogy ezt mindenki megérti, hasznos tanácsokkal látnak el diákok, volt diákok.
Alapvető logikát kértem számon a beszélgetés során, és felhívtam egy szabálytalan törvénysértésre a figyelmet, révén nem tartozik az államvizsgához utóvizsga, hiába írja elő a törvény, hogy biztosítani kell legalább hármat.
Valaki írta azt is, hogy ez a törvény felülírja az utóvizsgákra vonatkozót, ennek miértjére nem kaptam választ, és itt is nyomatékosítottam, hogy az utóvizsgák nem befolyásolják azt, hogy valami "időben le legyen zárva", hiszen mint mondtam, azok is dátumhoz kötöttek.
Egyedül te hisztériázol - retorikádból következtetve - megsértődtél a szolgalelkűségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!