Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nálatok se tolerálják egyeteme...

Nálatok se tolerálják egyetemen, ha valaki beteg?

Figyelt kérdés

Tavaly a vesémmel volt gond, majdnem két hónapig gyulladt volt, dialízusre jártam. Értelemszerűen sokat voltam rosszul...

De mivel nem akartam a 3 hiányzást túllépni, ezért bejártam... Eléggé rámentba tanulmányaimra is.

Az egyik konkrétan leb.szott, hogy hogy mertem kikéretőzni hányni a wc-re...

Utána meg 2 hétre óra végén odahívott, hiperaktív vagyok-e, mert ember ennyit nem beteg...

A másik meg, hogy odavittem neki az orvosi igazolást, előtte írtam neki Facebookon, hogy nem megyek zh-ra, közölte, hogy orvosi igazolást csak a hülye nem tud szerezni...

Nem volt megoldás, hogy nem járok be, vagy passzivàltatok... Volt, hogy reggel jól voltam, aztán délre meg sugárban hànytam.

A többiek se voltak valami megértőek, mert azt látták, hogy állandóan hazamegyek, alig vagyok ott, "ellógom az dogákat".

Tudom nem óvoda, meg az ember baja, ha beteg, csak mégis szarul esett. Mert igyekeztem nem túllépni a hiányzásokat, bejárni, mert semmi többet nem engedélyeztek, mint a 3.

2018. ápr. 1. 13:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Mi az hogy lecsesz a tanár? Komolyan nem értem. Óvoda? Nálunk bme-n akkor mész ki óráról amikor akarsz, egy szót se fog szólni a tanár. Válts egyetemet.
2018. ápr. 1. 20:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy érzem magam, mint az óvodában... Nálunk nem lehet ki-be járkálni, sőt ha szarul vagy és félre néztél már az is baj nekik.
2018. ápr. 1. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nem is értem hogyan tud foglalkozni ezzel az oktatód. Általában több száz fő jár be egy oktató óráira, teljesen esélytelen, hogy mindenkire emlékezzen és mindenkit számon tartson, hogy bejárt-e. Szerintem az a probléma, hogy te túl komolyan vetted és jelezted neki meg orvosi igazolásokat tukmáltál rá és ebből szépen megjegyzett téged.
2018. ápr. 4. 02:07
 14/14 A kérdező kommentje:

Alig vagyunk 20-an.

Igen, kár volt mindekinek igazolást tukmálni, elég lett volna az úgyintézőnek leadni.

2018. ápr. 4. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!