Nálatok se tolerálják egyetemen, ha valaki beteg?
Tavaly a vesémmel volt gond, majdnem két hónapig gyulladt volt, dialízusre jártam. Értelemszerűen sokat voltam rosszul...
De mivel nem akartam a 3 hiányzást túllépni, ezért bejártam... Eléggé rámentba tanulmányaimra is.
Az egyik konkrétan leb.szott, hogy hogy mertem kikéretőzni hányni a wc-re...
Utána meg 2 hétre óra végén odahívott, hiperaktív vagyok-e, mert ember ennyit nem beteg...
A másik meg, hogy odavittem neki az orvosi igazolást, előtte írtam neki Facebookon, hogy nem megyek zh-ra, közölte, hogy orvosi igazolást csak a hülye nem tud szerezni...
Nem volt megoldás, hogy nem járok be, vagy passzivàltatok... Volt, hogy reggel jól voltam, aztán délre meg sugárban hànytam.
A többiek se voltak valami megértőek, mert azt látták, hogy állandóan hazamegyek, alig vagyok ott, "ellógom az dogákat".
Tudom nem óvoda, meg az ember baja, ha beteg, csak mégis szarul esett. Mert igyekeztem nem túllépni a hiányzásokat, bejárni, mert semmi többet nem engedélyeztek, mint a 3.
Alig vagyunk 20-an.
Igen, kár volt mindekinek igazolást tukmálni, elég lett volna az úgyintézőnek leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!