Én 2012-ben sajnos megbuktam az érettségin, szerintetek lenne értelme újra megpróbálni vagy el lehet lenni nélküle is?
Semmit nem jelent egy érettségi ha értesz egy szakmához, és a gyárban is max 10.000 forint +-t ér.
Nem nagyon kell rá megszakadni.
A magyar írásbeli 0 felkészüléssel is kb teljesíthető, a matekra kicsit figyelni kell, a töriből meg megtanulsz 20 tételt ami lefedi kb az egészet és kész.
Egy nyelven meg valamilyen szinten csak beszélsz.
Válaszhatónak meg valami kamu érettségi kell és kész.
Akkor már 3 tárgy megvan:)
Mindenképp csináld meg!
Suliba már nem kell járnod, ennek a hátulütője, hogy ugye egyedül kell felkészülnöd vagy neked kell tanárt keresned. A kettes amúgy mindkét tárgyból józan ész alapján is teljesíthető - én a helyedben a régi érettségiket csinálnám meg (matekból elég az egyszerűbbeket), tényleg nem kell beleszakadni...
Mindenképpen próbáld meg, a mai világban már elég alap, ráadásul olyan alap, amire még plusz kell.
Hány éves vagy és közben-most mit csinálsz? (Munka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!