Van esályem a Károlyi Mihály Spanyol kéttannyelvű gimibe? Többi lent!
Figyelt kérdés
Az ideiglenes angol listán 209. vagyok, a németen 80., az oroszon 65. Szerintetek milyenek az esélyeim? Köszönök minden választ!2018. márc. 9. 12:51
21/25 A kérdező kommentje:
Igen:) Soha nem szabad feladni:D Gratulálok neked is!
2018. máj. 15. 20:26
22/25 anonim válasza:
Qué bien...
Ha már olyanokat is felvesznek, akik csak fellebbezéssel jutnak be, tényleg rohamosan romlik a suli színvonala.
Mondom ezt károlyisként.
Meghódított ez a suli, ahogy ma mondani szokták.
23/25 anonim válasza:
Megborított*
Bocs, szövegjavító...
#22 vagyok
24/25 anonim válasza:
Attól, hogy fellebbezéssel vették fel még nem biztos, hogy rosszabb mint a többi, akik bejutottak a rendes felvételi alapján. Van olyan ismerősöm, aki 54 pontot írt és most felvették fellebbezéssel a Berzsenyibe humánra, mert a szóbelije jól sikerült. Pedig az ideiglenesen is a vége felé volt. Egyébként kitűnő tanuló, de elrontotta a felvételit. (Lehet protekciója is volt, nem tudom.) Attól nem fog ott kilógni a sorból. Szóval, ha fellebbezéssel bekerült a kérdező, biztos a szóbelije jól sikerült vagy kitűnő volt. Biztos megállja a helyét majd! Gratulálok neki! :)
25/25 anonim válasza:
Igen, így is lehet gondolkodni.:)
De ez a Károlyi.
Még azok közül is van, aki nem bírja, aki amúgy kitűnő volt általánosban és a felvételije is jó lett. Főleg 2. félévben nehéz a kny spanyolból. Plusz a többi tantárgy.
Nem akarlak elijeszteni, kérdező, de nagyon kösd fel a gatyád, ha helyt akarsz állni!
Amúgy nem rossz suli.
Csak nyalni is tudni kell.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!