Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van esályem a Károlyi Mihály...

Van esályem a Károlyi Mihály Spanyol kéttannyelvű gimibe? Többi lent!

Figyelt kérdés
Az ideiglenes angol listán 209. vagyok, a németen 80., az oroszon 65. Szerintetek milyenek az esélyeim? Köszönök minden választ!

2018. márc. 9. 12:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért jó az, hogy rosszakat irsz ráadásul hallomásból egy iskoláról. Miért vannak pda? Mert ezt választották, ez tetszik nekik. Másnak meg más iskola. És ez így jó. Mi értelme a felvételi eljárás közepén az ilyen hozzáaszólásolnak? Inkább drukkolj, hogy sikerüljön nekik, amit szeretnének.
2018. márc. 15. 08:43
 12/25 anonim ***** válasza:
Csak az igazságot írtam le, amit hallottam. Szerintem fontos, hogy mások is tudják. Én csak 4.helyre írtam be,de lehet 6.helyre teszem.
2018. márc. 15. 09:58
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Itt a kulcsszó, hogy hallottad. Nem tapasztaltad. Én is hallottam róla, 3 ismerősöm imádja, egy utálja. Mint minden sulit. Van akinek találkozik az igénye azzal amit a suli nyújt, van akinek nem. Ez mindenhol így van.
2018. márc. 15. 11:09
 14/25 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem élem bele magam,sajnálom ha így értetted.Számomra nagyon szimpatikus az iskola,azt is értem,hogy neked nem,nem mindenkinek egyezik a véleménye. Sok sikert neked is:)
2018. márc. 15. 11:10
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Arra az esetre, ha felvesznek:

Készítsd a nyelved a seggnyalásra, mert másképp nehéz dolgod lesz (Szabó, Zándoki stb...:D).

2018. márc. 15. 21:10
 16/25 anonim ***** válasza:
Igen. Pontosan ezt a segnyalást hallottam én is. Egyébként a németre vagy az oroszra tuti, hogy bekerülsz, de nagyon nehéz dolgod lesz, ha két idegen nyelvet kell egyszerre tanulnod(feltéve természetesen, ha az egyiket már tanultad). Az agyadnak nehéz lesz hol az egyikre hol a másikra átállni.
2018. márc. 15. 22:13
 17/25 anonim ***** válasza:

Oda jarok, a tesom is karolyis volt. Emelt matek erettsegit tett, 90% felettit. Nem csak o, hanem sok evfolyamtarsa is, akikkel egy matekfaktra jart annak idején. Hidd el, megtanitjak a real tantargyakat is;)

(A kemiat talan tulsagosan is komolyan veszik:D)

2018. márc. 16. 20:12
 18/25 anonim válasza:

Szia!

Felvettek?

2018. ápr. 30. 22:08
 19/25 A kérdező kommentje:
Szia! A pontom sajnos nem érte el a felvételt, de most úgy néz ki,hogy igen!:) Spanyol-angol szakra fogok menni. Nagyon örülök!
2018. máj. 14. 15:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Fellebbeztetek?Gratulálok! Én is voltam ott felvételizni,de csak 4.-nek írtam be. Annyira nekem jött be.Sok rosszat írtak róla. Az első helyre, a Xantusba vettek fel angol kéttanra.
2018. máj. 14. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!