Van esályem a Károlyi Mihály Spanyol kéttannyelvű gimibe? Többi lent!
Figyelt kérdés
Az ideiglenes angol listán 209. vagyok, a németen 80., az oroszon 65. Szerintetek milyenek az esélyeim? Köszönök minden választ!2018. márc. 9. 12:51
2/25 anonim válasza:
Mivel nem tudjuk, hogy akik előtted vannak hányadik helyen jelölték meg ezeket a szakokat, ezért felesleges találgatni. Nyilván páran kiesnek majd előled. De őszintén, ez egy elég felkapott suli, elég valószínű, hogy szinte mindenki első vagy második helyen jelölte meg ezeket a szakokat. Szóval nem akarlak elkeseríteni, de nem állsz annyira jól.
3/25 anonim válasza:
Az angolra tavaly 164. volt az utolsó bejutó, arra biztos nincs esélyed.Németre, oroszra talán, határeset.
4/25 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy unalmas neharagudj:D De stresszelek. Lehet a pontomat jobb lett volna kiírni, 147 pontom van. Tavalyiak alapján felvettek volna mindhárom szakra,bár tavaly szerintem igen alacsony volt a ponthatár,természetesen nem a tavalyihoz mérem magam.Most magasabb lett a behívási ponthatár,de ha megfigyeljük tavaly is magasabb lett a 2016-os évhez képest,mégis a végén alacsonyabb lett a tényleges bejutási ponthatár,mint 2016-ban. Természetesen nem a tavalyi,vagy a 2016-os évhez próbálom mérni magam,hanem a 2015-ös höz,szerintem most is akörül lesz. De ugye ezt rendkívül nehéz megállapítani és sok mindenen múlik. Több szemszögből is szerettem volna utána járni, köszönöm válaszotokat!:) Remélem sikerül a német vagy esetleg az orosz.
2018. márc. 10. 18:18
5/25 anonim válasza:
én 202. vagyok hajrá nekem ezt jósolták hogy nem annyira de történtek már csodák
6/25 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló: sorrend módosításkor vedd fel a másik két tagozatot, azokra több esélyed van.
7/25 anonim válasza:
Én a 151 pontommal közel 20 helyet csúsztam le a tavalyi utolsónak felvettől, akinek csak 145 pontja volt. Én is meglepődtam. Nagyon megemelkedtek a pontok! Ez lesz minden gimiben? Mondjuk én csak a 4.helyre írtam be, úgyhogy nem érdekel. Csak azokat sajnálom, akiknek ez az álomsulijuk.
8/25 A kérdező kommentje:
Mindenhol megemelkedtek! Azért nem értem,mert az országos átlag nem lett magasabb. Esetleg a budapesti magasabb lett(?), bár én ebbe nem igazán hiszek,szerintem többen jelöltek be iskolákat,vagy több iskolát jelöltek be,emiatt lett ez a nagy pontemelkedés.Ez szerintem vissza fog esni. Sok sikert mindenkinek!:)
2018. márc. 11. 13:24
9/25 anonim válasza:
Ne nagyon éld bele magad, hogy felvesznek. A 209. helyezésed nem túl biztató... De a remény hal meg utoljára!
10/25 anonim válasza:
Egyébként nagyon rosszakat hallottam erről az iskoláról. Csak a spanyolt nyomják, semmi mást nem fognak megtanulni. Olyan mint egy spanyolt nyelvtanfolyam. A reál tantárgyakat egyáltalán nem tanítják meg. Állandóan problémák vannak a matek tanárokkal. Nem tudom miért vagytok oda ennyire ezért a gimiért. Legutóbb olyan valaki mondta ezt, aki odajár és egyébként kitűnő tanuló, de ha újra kezdhetné már nem oda menne. Másoktól is ugyanezeket hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!