Tanárra panaszt hol lehet tenni?
Tudomásom van arról,hogy az adott tanár(nő),rendszeresen alkoholizál,a gyermekei felnőttek,de pszichiátriai betegek,ennek ellenére etika tanár egy falu iskolájában,és matek-fizikát is tanít.
Nem szeretném,ha a gyermekemet egy ilyen tanár tanítani etikából,sem másból.
Azon túl,hogy a gyermekemet elviszem máshová-ha elviszem-hol tudok panaszt tenni,ahol ki is vizsgálják az ügyet,szükség esetén pedig foganatosítanak is ?
Sokakkal jóban van,de tudjuk,hogy otthon veri a lányát,stb.
EMMI? Egyéb?
Köszi a válaszotokat!
28/nő
Ha a munkahelyén nem ittas, akkor magánügye, hogy alkoholizál. Hogy a gyerekei pszichiátriai betegek, ez sem nevesített kizáró ok.
Szóval értem én, hogy szubjektíven alkalmatlannak tartod, de egy jogállamban jogsértés esetén lehet "foganatosítani", hogy én is ezzel a veretes kifejezéssel éljek.
Elvileg a minősítés, tanfelügyelet, intézményi önértékelés rendszere biztosítaná, hogy jók legyenek a tanárok. De amíg egy meghirdetett matektanári állásra átlagosan 0,5 matektanár jelentkezik, addig a sulik nem piszkálják a matektanárokat (nyelv, informatika, szakoktató, stb.) mert még a gyenge matektanár is jobb, mint a semmilyen, aztán ha besértődik, elmegy máshová...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!