Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol/Kinél tegyek panaszt? Nem...

Hol/Kinél tegyek panaszt? Nem férünk el az előadóban

Figyelt kérdés

Kb 450 férőhelyes az előadó és 669-en vettük fel a kurzust... Persze ennyien nem járnak be, de tele szokott lenni + még kb 50-60 ember, aki nem tud leülni csak max a lépcsőre vagy hátul áll...

Szerintetek hol tudnék panaszt tenni? A BME-ről van szó.

2015. szept. 15. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Első körben az oktatónál/tanszéknél. Utána a hallgatói képviseletnél, dékánnál. Igazából mindenki telibe fogja szärni, az lesz az indok, hogy "úgysem jár be mindenki, csak az első 1-2 héten", meg "sajnos nincs nagyobb kapacitás".
2015. szept. 15. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Úgy, ahogy első írja!

Nekünk anno pl a rendszer csak annyi hallgatót engedett felvenni egy tárgyat, amennyi a terem befogadóképessége volt. Ezért is érdekes szitu.

2015. szept. 15. 12:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Kb 4 vagy 5 tantárggyal van ez... Köszi a válaszokat
2015. szept. 15. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok, én is jártam a BME-re, nekünk még MSc-n is (ami már állítólag egy komolyabb dolog) eljátszották ezt 1-2 tárgynál, 80 fős előadóba 120 ember vehette fel a tárgyat, és röhögve mondják, hogy "hát úgysem nagyon járnak be" - persze, ezek után nyilván nem.
2015. szept. 15. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!