Hol tehetek panaszt? ehhez van joguk?
Ma történt egy olyan hogy én lent hagytam a kabátomat a padon,mert ügyeltem fent és nem vihettem fel.
Erre mire lementem már az igazgatóhelyettes elvitte a kabátomat be az egyik terembe szó nélkül.
És ugye elég hideg van kabát nélkül kellett hazajönnöm.
Felírtak hogy megszegtem a házirendet,
Ehhez van joguk hogy ellopják a kabátomat?
Hol tehetünk panaszt?
te sehol se tegyél még panaszt,nem megy ez még neked,
hisz ide is olyan érthetetlenül írtál,hogy semmit sem lehet megérteni belőle,
Első válaszolónak igaza van, nem sokat érteni abból, amit írtál. Mivel sértetted meg a házirendet?
Ha a kabátodat betették egy terembe, akkor miért kellett nélküle hazamenned?
Úgy érted, hogy az igazgató-helyettes lopta el a kabátodat azzal, hogy elvitte onnan, ahol nem lehetett volna?
Visszakérted?
Nos,én ugye ügyeltem és a kabátomat letettem az aulába egy padra hogy ne kelljen már felmennem érte,erre mikor visszamentem már nem volt ott a kabát az (ig.helyettes magyar tanár)elvitte szó nélkül a terembe,és én nekem meg kabát nélkül kellet haza mennem.
Még jó hogy nem volt benne pénz,vagy lakáskulcs.
Nem láttam hogy elvitte, csak sejtettem hogy ő volt,mert már láttam elvinni kabátot.
Utána visszamentem megkérdeztük hogy hol a kabátom azt erre a titkárságon volt,ott mondták hogy házirendet szegtem mert "leraktam a kabátom a padra" mostanába van csak ez a házirendbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!