Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol tehetek panaszt? ehhez...

Hol tehetek panaszt? ehhez van joguk?

Figyelt kérdés

Ma történt egy olyan hogy én lent hagytam a kabátomat a padon,mert ügyeltem fent és nem vihettem fel.

Erre mire lementem már az igazgatóhelyettes elvitte a kabátomat be az egyik terembe szó nélkül.

És ugye elég hideg van kabát nélkül kellett hazajönnöm.

Felírtak hogy megszegtem a házirendet,

Ehhez van joguk hogy ellopják a kabátomat?

Hol tehetünk panaszt?

2013. febr. 14. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

te sehol se tegyél még panaszt,nem megy ez még neked,

hisz ide is olyan érthetetlenül írtál,hogy semmit sem lehet megérteni belőle,

2013. febr. 14. 13:55
 2/8 A kérdező kommentje:
olvasd el helyesen!
2013. febr. 14. 13:57
 3/8 Andizsuzsi ***** válasza:

Első válaszolónak igaza van, nem sokat érteni abból, amit írtál. Mivel sértetted meg a házirendet?

Ha a kabátodat betették egy terembe, akkor miért kellett nélküle hazamenned?

Úgy érted, hogy az igazgató-helyettes lopta el a kabátodat azzal, hogy elvitte onnan, ahol nem lehetett volna?

Visszakérted?

2013. febr. 14. 15:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Mivel szegted meg a házirendet? Azzal, hogy kabát nélkül mentél haza?
2013. febr. 14. 15:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Nos,én ugye ügyeltem és a kabátomat letettem az aulába egy padra hogy ne kelljen már felmennem érte,erre mikor visszamentem már nem volt ott a kabát az (ig.helyettes magyar tanár)elvitte szó nélkül a terembe,és én nekem meg kabát nélkül kellet haza mennem.

Még jó hogy nem volt benne pénz,vagy lakáskulcs.

Nem láttam hogy elvitte, csak sejtettem hogy ő volt,mert már láttam elvinni kabátot.

Utána visszamentem megkérdeztük hogy hol a kabátom azt erre a titkárságon volt,ott mondták hogy házirendet szegtem mert "leraktam a kabátom a padra" mostanába van csak ez a házirendbe..

2013. febr. 14. 20:46
 6/8 Andizsuzsi ***** válasza:
És akkor most miért is akarsz panaszt tenni? Azért mert vigyáztak a kabátodra, és összeszedték onnan, ahova leszórtad? Azt változatlanul nem értem, hogy miért kellett kabát nélkül hazamenned, hiszen akkor is megkérdezhetted volna, mielőtt elmentél.
2013. febr. 15. 11:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a fenébe a kabátosügyet és legközelebb majd betartod a szabályokat. Egyébként, jobb hogy nem egy idegen vitte el magával...
2013. febr. 15. 13:05
 8/8 anonim válasza:
Jelentsd fel a g*cibe őket!
2014. jan. 30. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!