Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Meddig várjak még a tanárra,...

Meddig várjak még a tanárra, vagy hogy érjem el?

Figyelt kérdés

A jegy olyan, hogy utolsó órán írtunk egy ZH-t és az a vizsga jegy is egyben(összesen 2 alkalommal találkoztam a tanárral).

Egyik nap teljes kétségbeesésemben leiratkoztam az összes vizsgáról és ki akartam iratkozni, de aztán mégse tettem meg.

Felvettem ezt a tárgyat is egy másik napra, de a tanár még mindig nem írta be a jegyet, pedig egy hete írtam neki egy e-mailt. Szokott jönni automatikus válasz, hogy ha épp szabin van, de nála se kép se hang.

Próbáljam meg a TO-nál és írjak neki még egy levelet?

2016. jan. 11. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:
próbáld személyesen vagy telefonon megkeresni
2016. jan. 11. 19:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Személyesen kicsit nehézkes, mert 200 km-re van tőlem a tanár, de megpróbálom felhívni, ha találok hozzá telefonszámot.
2016. jan. 11. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!