Mit tegyek ha nappalira vettek fel és egy év passziválás után nem tudok visszamenni? Várjak és jelentkezzek újra levelezőre? (sok részlet a leírásban! )
Tavaly felvettek az egyetemre felsőoktatási szakképzésre (2 éves) 295 pontom volt, ez nem sok alapképzésre lenne elég gondolom, azokat nem nagyon néztem.
A tanévet passziváltattam, egészségügyi okokból. Nyártól dolgozni fogok, tehát nem tudok nappalira menni.
Levelezőn folytatni szeretném, mert tetszik a szak (logisztikai) és úgy gondolom, hogy keresett is lesz majd.
Milyen indokkal vennének át levelezőre, ha nincs aktív félévem? Az egészségügyi nyomós indok lenne? Vagy a munka? Lehet csak nyáron fogok dolgozni, mert egészségügyi állapot miatt nem biztos, hogy bírom.
Esetleg még az az ötletem támadt, hogy hagynám elveszni ezt a felvételt és jövőre felvételinél megpróbálnék egy alapszakra jelentkezni, ha elég a ponthatárom hozzá.
Ha esetleg sikerül félre tennem pénzt, akkor akár költségesre is jelentkezhetnék levelezőre..
Nem tudom a levelező félévente mennyi, a nappalit tudom, hogy kb 150 ezer félévente....
Melyik szakra érné meg újrafelvételiznem ha váltani szeretnék egy alapszakra?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!