Sokan vannak, akik 390-400 közötti ponttal várják az orvosi egyetemek ponthatárát?
Figyelt kérdés
#egyetem #továbbtanulás #biológia #kémia #érettségi #felvételi #felsőoktatás #orvosi egyetem #ponthatár #e-felvételi
2015. júl. 20. 13:25
2/57 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy ki nem, hanem azt, hogy ki igen. Nem kell idejönni felvágni!
2015. júl. 20. 13:40
4/57 anonim válasza:
Nem felvételizek, csak hozzászólni szeretnék.
Mégis milyen következtetést akarsz levonni a válaszokból, főleg, ha csak olyanok válaszát várod, akik 390-400 pont között vannak? Feltételezem nyugtatni szeretnéd magad, de ez arra nem túl jó módszer.
5/57 anonim válasza:
van, de nem biztos, hogy elég lesz. ha nem, se kell elkeseredni, 1 év alatt bőven fel tudsz készülni 20-30pontos javításra is.
6/57 anonim válasza:
Debrecen biztosan 400 felett lesz, lepontozhattok de ne lepődjetek majd meg, nem a hasamra ütöttem.
7/57 anonim válasza:
Bár nem 390-400 között, de én is 400 közelében vagyok, 405 ponttal...
8/57 A kérdező kommentje:
Honnan tudod? megírod privátban?
2015. júl. 20. 21:18
9/57 anonim válasza:
Sehonnan nem tudja, csak gondolja, hogy ő kitalálja, hogy ki milyen érettségit írt és emellett hova jelentkezett... én is 391 ponttal várom, nem reménykedek, racionálisan gondolkodva sem, de bármi megtörténhet, mert nagyon gyengék lettek a kémiaérettségik.
10/57 A kérdező kommentje:
nekem azt írta privátban, hogy hétvégén már feldolgozták az eredményeket és Debrecenben 404 lesz a ponthatár, vmi rokona ismerőse az Oktatási Hivatalnál van, szted ez lehetséges?
2015. júl. 21. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!