Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Sokan vannak, akik 390-400...

Sokan vannak, akik 390-400 közötti ponttal várják az orvosi egyetemek ponthatárát?

Figyelt kérdés

2015. júl. 20. 13:25
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
na akkor most kinek lehet igaza? Attól még, hogy hétfőig lehetett a pontszámért fellebbezni, nem csinálhattak már hétvégén próbafuttatást és ebből nem szivároghatott ki valami?? Vagy most hülyeséget írtam? Vélemény?
2015. júl. 22. 23:03
 22/57 anonim ***** válasza:
100%
Csinálhattak persze próbafuttatást, csak mivel pl. nekem se az a pontom volt akkor, ami valójában, és biztos nem én vagyok az egyedüli, így nem feltétlen ad valós eredményt. Szóval így nincs értelme azt mondani, hogy Debrecenben 404 lesz, és ez tuti.
2015. júl. 22. 23:09
 23/57 anonim ***** válasza:

Igen, 22-es válaszoló, ebben igazad van. Viszont tavaly már a ponthatárok kihirdetésének napján írta valaki reggel, hogy Szegeden 407 lesz a ponthatár (2014) és tényleg így is lett. Előző évben 383 volt, szerintem 407-et csak úgy találomra nem írhatott, ő például tényleg tudhatott valamit.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..

Attól még ez a hétvégi feldolgozásos lehet kamu...

2015. júl. 22. 23:55
 24/57 anonim ***** válasza:
100%

Mi arról beszélgettünk, hogy az orvosin viszonylag kevés az olyan fellebbezés, ami valóban megváltoztatja a pontszámot, mert csak a két emeltért jár pluszpont, és egyéb jogcímen nem, amit igazolni kell és esetleg

problémásabb az ügyintézése (elfogadják- e a nyelvvizsgát, a versenyeredményt, megfelelő- e az igazolás formátuma...)

Az viszont elég durva, ha még mindig feldolgozás alatt van valamilyen dokumentumod kilencedike óta! :O

Egy másik topikban valaki írta, hogy pár éve az ilyen "jóslat" után két ponttal lett magasabb a SE ponthatára. A családom szerint ez lehet irányadó, hogy körülbelül mire számítsunk. Persze, ha valóban lement a "próbaüzem". :)

2015. júl. 23. 06:21
 25/57 anonim ***** válasza:
Igen, lehet 1-2-3 pont változás még benne, de mondták hogy orvosin nem jellemző. Vannak olyan szakok is, ahol még 10 is szokott. Szóval szerintem kijelenthető, hogy Debrecenben nőni nem fog.
2015. júl. 23. 08:33
 26/57 anonim ***** válasza:
100%
És mit gondoltok, Pécs várhatóan a debreceni ponthatár alatt lesz? Vagy az elképzelhető, hogy magasabb lesz, mint Debrecenben?
2015. júl. 23. 08:47
 27/57 A kérdező kommentje:
engem Szeged is érdekelne :D
2015. júl. 23. 08:50
 28/57 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is Szeged van előrébb. De ami engem illet, örülni fogok, akárhova vesznek fel! :)
2015. júl. 23. 09:03
 29/57 anonim ***** válasza:
Kedd reggelre feldolgoztak minden szerencsére, viszont van aki egy napon kapta meg velem az érettségijét és iskolai bizonyítványát és neki sem volt feldolgozva semmilyen hétvégén, gyakorlatilag 0 ponttal szállt versenybe. Ettől függetlenül persze, lehet irányadó. És most nem ijesztgetni akarok senkit, hogy hú akkor ennél csak több lehet majd a ponthatár, hanem szerintem így értelmetlen próbát futtatni, nekem kicsit kamu szaga van. A próbafuttatásnak mondjuk tegnap este lett volna értelme, nem akkor amikor még vannak feldolgozatlan dokumentumok. De pár óra és kiderül, sok sikert mindenkinek! :)
2015. júl. 23. 09:34
 30/57 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a próbának nem is kimondottan az a lényege, hogy a ponthatárral kapcsolatosan adjon infót, hanem inkább az, hogy lássák, működik a program. Persze, ez is csak tipp részemről, hiszen valójában nem tudunk semmi biztosat. :)

Legyen sikerünk este, azt kívánom!

2015. júl. 23. 09:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!