Sokan vannak, akik 390-400 közötti ponttal várják az orvosi egyetemek ponthatárát?
Figyelt kérdés
#egyetem #továbbtanulás #biológia #kémia #érettségi #felvételi #felsőoktatás #orvosi egyetem #ponthatár #e-felvételi
2015. júl. 20. 13:25
41/57 anonim válasza:
Most nosztalgiázom kicsit, mert 1 évvel ezelőtt én is a helyetekben voltam, ès remegve vàrtam az orvosi ponthatàrokat. Nekem tavaly összejött, ès remèlem nektek is boldogan fog vègződni ez a nap. A ponthatàrokat lehetetlen megjósolni, max tippelni lehet, én pl az èrzem, hogy nem lesz tavalyhoz kèpest drasztikus változàs, max+- 2-3 pont eltèrès. De este minden kiderül, addig is ne izguljàtok magatokat halàlra. :)
42/57 anonim válasza:
Ha 432-433 lesz Pesten, akkor azt jelenti, hogy ott marad a tavalyi, és akkor vidéken is valószínűleg marad a tavalyi... talán... de kérdéses, hogy ez mennyire megbízható információ...
44/57 anonim válasza:
Oké, elhiszem, de akkor a vidékieknél sem hinném, hogy radikális változás lenne...
45/57 anonim válasza:
#29 vagyok, egyébként szerintem is az lenne a reális, ha körülbelül stagnálnának a pontok, +/- pár pont persze belefér, de nagy változás nem hinném, hogy lesz. Úgyhogy sok sikert itt mindenkinek! Nem kell magatokat halálra izgulni :D Tavaly egy ponttal maradtam le és persze nem esett jól, de nem lett világvége! :)
46/57 anonim válasza:
45-ös, igazad van, én is szurkolok mindenkinek. Csak az a baj, hogy én már 24 éves vagyok, volt, hogy nem sikerült a bejutásom, a gyógyszerészetin jártam már 2 évet, de ott a matek miatt nem jött össze, azt elrontottam, de a többi tárgy sikerült, és jó lenne ha idén bejutnék 412 ponttal valahova vidékre ÁOK-ra vagy FOK-ra...
49/57 anonim válasza:
szerintem is elég lesz annyi, illetve már csak 8 óra és kiderül minden! :)
50/57 anonim válasza:
(46-os vagyok)
Úgy legyen!! Ámen!
De mindenesetre köszönöm a biztatásokat!! :)
Ennyi ember csak nem téved, főleg, hogy másik kérdéseknél mások is azt jósolták, hogy bejutok! :D
Reménykedjünk! Már csak 8 óra van hátra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!