Nem tudom, de akik 404-et mondott Debrecenbe, az remélem, nem hazudott, vagy ha igen, mi érdeke lenne?? Csak nem ver át! Azért ilyenekkel nem szoktak csak úgy dobálózni. Vagy ennyi erővel én is terjeszthetném, hogy x egyetem y karjának z szakán xyz lesz az idei ponthatár, mert biztos forrásból tudom vagy ismerősöm van a bennfentesek között, én is kamuzhatnék ilyeneket, de mi előnyöm származna ebből?? Inkább hátrányom, hogy nagy csalódást okoznék, akik elhinnék, és megutálnának. Tehát szerintem nem kamuzik az illető, vagyhát nagyon remélem!! Ha kamuzik, akkor pedig szégyellje magát!! De előre nem akarok ítélkezni és bocsánat, ha valakit megsértettem! De ez csak az én szubjektív véleményem, ne vegyétek irányadónak!!
2015. júl. 23. 09:50
32/57 anonim válasza:
Elképzelhető az is, hogy az illető tényleg hallott valamit a ponthatárok alakulásával kapcsolatban, és nem rossz szándékkal osztotta ezt meg velünk, viszont ez az eredmény nem végleges, csak amolyan körülhatárolás...Vagy egy jóslatot vett komolyan.
2015. júl. 23. 09:58
33/57 anonim válasza:
Nem jóslat, de akkor ennél pontosabban senki nem tudta a pontot.
2015. júl. 23. 10:02
34/57 anonim válasza:
Ti hogy vagytok a 404 ponttal? Előny vagy hátrány számotokra?
Amúgy én sem hiszem, hogy bárkinek érdeke volna abban, hogy teljesen valótlanul állítson valamit!
Estig foglaljátok el magatokat valami olyan tevékenységgel, ami kikapcsol, ellazít, és várjátok bizakodva az estét! :)
2015. júl. 23. 10:03
35/57 anonim válasza:
Lehetséges.
De én úgy gondolom, hogy a hétvégére a jelentkezőknek már talán 80-90%-a fel lett dolgozva és esetleg egy próbafuttatást végezhettek és talán ebből szivároghattak ki dolgok. DE szerintem ha a próba során 404 pont jött ki mondjuk 80%-os feldolgozottság mellett, akkor ez már talán egy közelítő érték, és nagyjából e körül lehet a végleges, esetleg plusz-mínusz 5 pont eltéréssel.
Ez nem lehetséges így szerintetek?
2015. júl. 23. 10:06
36/57 anonim válasza:
Szerintem igazad van, 415 már nem lesz, de szerintem 410 sem.
2015. júl. 23. 10:07
37/57 anonim válasza:
Csak ugye az a félelmetes, hogy a jelentkezők száma és az érettségi eredmények alapján nem lehet megjósolni a ponthatárok alakulását. 2013-ban elég kevesen jelentkeztek (előző évekhez képest), viszont a kémia és biosz picit jobb is lett, mint most és mégis vidéken lement 400 alá a ponthatár. Tavaly alig nőtt 2013-hoz képest a jelentkezők száma és mégis elég jól "visszanőtt" 40 köré/fölé. Pedig tavaly rosszabbak lettek pl. a biosz érettségik.
Az idén meg sajnos többen jelentkeztek, mint tavaly, és pl. a bioszok jobbak lettek.
De szerintem a 2013 előtti szintre (415-425 pont közé) nem hinném, hogy felmegy, vagyhát remélem, hogy nem, mert akkor 1 emelt kellett csak...
2015. júl. 23. 10:17
38/57 anonim válasza:
Reggel hattól fent vagyok, s nem bírtam normálisan pihenni. Nagyon remélem, hogy ekörül lesz a ponthatár!
2015. júl. 23. 10:21
39/57 anonim válasza:
Én se tudtam normálisan pihenni. Tegnap reggel is arra az álomra ébredtem fel, hogy megvolt a ponthatárhúzás, és nem vettek fel. Mondjuk van is okom az aggodalomra sajnos 405 ponttal... Bár szerintem a határ Pécsen kb. 410, vagy azalatt lesz. 1-2 ponttal lecsúszni lenne a legrosszabb :(
2015. júl. 23. 10:29
40/57 anonim válasza:
Én is hallottam valamit, miszerint a SOTE-n 432 vagy 433 lesz a ponthatár.. De én sem állítom biztosra!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!