Szerinted milyen tulajdonságok tesznek valakit jó óvónő vagy tanárra?
Figyelt kérdés
Aki erre a pályára szeretne menni, milyen tulajdonságokkal kellene rendelkeznie?2017. szept. 17. 22:01
1/3 anonim válasza:
Mondjuk a magyar nyelv ismerete...
3/3 anonim válasza:
Első és legfontosabb szerintem a gyerekek iránti szeretet. Persze más fontos tulajdonság is szükséges. Pl: tudjon rendesen tanítani, értsen a gyerekekhez, az oviban ez még inkább fontos, a kicsikhez türelmesen kell hozzáállni. Azért kell valamennyi szigor is és el kell tudni dönteni hogy "ez a határ" mert nem jó a túl engedékeny, gyenge kezű pedagógus és óvónő sem, tőle azt tanulnák, hogy mindent megtehetnek, megengedhetnek maguknak. Véleményem szerint ezt kiskorban már meg kell tanítani, hogy a szülőnek és pedagógusnak szót kell fogadni, tisztelettudóan, illedelmesen viselkedni.
Nem vagyok valami tapasztalat e terén de én tanár szeretnék majd lenni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!