Akik idén felvételiznek tanító, óvó, kisgyermeknevelő szakra tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
A felvi.hu kettő igazolást kér.. Az egyik a ped. képz. ter. alapképzései - háziorvosi igazolás a másik pedig az általános háziorvosi igazolás. A kettő tulajdonképpen ugyan az nálam, mert az elsőt vinnem kellett az alkalmasságira, de a második is tök ugyanaz az igazolás. Most akkor mi van? Valaki segítsen légyszi :)2017. máj. 25. 17:32
2/4 anonim válasza:
Berakod mindegyik helyre ugyanazt
3/4 anonim válasza:
Szóval ez az igazolás az, amit az alkalmasságira kellett vinni? Nekem januári, az előalkalmasságin voltam, azt is elfogadják így még? És nekem miért csak egy igazolást kérnek?
4/4 anonim válasza:
Eddig nekem is egyet kért....erre ma mikor tölteném fel a papírokat már kettő féle van ott.....nemtudom miaz egyáltalán????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!