NYOLCOSZTÁLYOS GIMIK, ezeket ismered? Nagy segitseg lenne a valasztasunkban.
A lányom az újpesti Babits gimibe jár három éve, nyolcévfolyamos képzésre (tehát most hetedikes). Egyszerűen ìmádja az osztályát és az iskolát. A tanárai között van akit szeret (osztályfőnök és a fizika valamint kémia tanár) és van akit utál (biológi és töritanár).
Az iskola szerintem erős (a hvg szerint 21.). A tanulmányi versenyeken vannak eredményeik (legutóbb a lányom a Varga Tamás matematika versenyen jutott tovább és most izgulunk hogy bejut e a 3. fordulóba).
Egy gyerek ment el tőlük a tanulmányi eredmények miatt. Az osztályban hatodik év végén hat kítűnő volt. A jövő héten kiderül hogy mennyi lesz idén félévkor.
Véleményem szerint gyerekközpontú a suli. A diàkprogramok jók.
Mivel a gyerekem szeret oda járni és jól tanul szerintem mi jól választottunk iskolát. Biztosan van akinek nem jön be Babits.
Nagyyon szepen koszonom, hogy irtal. Igazan sokat segitettel.
Megkerdezhetem, hogy anno milyen iskolakk kozott hezitaltatok, illetve,h miert a Babits mellett dontottetek? Ez is volt az "alomsulitok"?
Bevallom őszintén mi nem készültünk a szóbelire és nem is jártunk előkészítő tanfolyamra. Az írásbelire felkészültünk a korábbi feladatok megírásával és átbeszélésével. Nem lett volna tragédia ha nem veszik fel, mert az általános iskolás osztálya jó volt (Károlyi).
A szóbelin egyébként kapott magyar és matek feladatokat (kb felvételi szintüket) 10 perces felkészülési idő után szóban megkérdezték a megoldások menetét.
Szerintem az egész felvételi az alsós tanítónénin múlik. Ha jók a tanítók akkor simán felveszik a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!