BME-GTK vélemény?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az egyetemről? Milyen a képzés?
A műszaki menedzser szak érdekelne leginkább.
2018. jan. 15. 20:47
31/35 anonim válasza:
Mesteri szinten értesz a szótereléshez, de ennek semmi értelme. A vita témája soha nem az volt, hogy sales vagy minőség területen helyezkednek el a műmenesek, hanem az az orbitális butaság, amit az elhelyezkedési lehetőségekkel kapcsolatban írtál, nevezetesen, hogy mennyire nehéz munkát találni. Amióta szembesítettelek a számokkal semmit nem csinálsz, csak személyeskedsz és másfele tereled a vitát. Vagy ismerd be a tévedésed, vagy próbálj meg egy értelmes reakciót összehozni (mondjuk tényekkel elég nehéz lenne vitázni :D), mert ennek így valóban semmi értelme.
32/35 anonim válasza:
Valóban semmi értelme, ezért javasoltam már napokkal ezelőtt, hogy hagyjuk abba. Én azt mondtam, hogy MŰSZAKI MENEDZSERKÉNT nem alkalmaznék műszaki menedzsert, csak megint nem a szövegértési képességeiddel brillírozol. Az oké, hogy salesként alkalmaznak műmeneket, de akkor nevezzék át a szakot "műszaki sales" szakra és rendben vagyunk. Most mondanám, hogy minőségbiztosítási szakká is átnevezhetnék, de ilyen szak már van. Szóval az ős-gond az, hogy a szak pont arra nem a legjobb, amivel papír szerint kecsegtet. A többi stimmel.
33/35 anonim válasza:
Ui: a te logikád szerint az ELTE könyvtáros szak is remek elhelyezkedést kínál, hiszen az itt végzettek 99%-a talál munkát 3 hónapon belül. Az egy dolog, hogy a mekiben, de foglalkoztatva vannak.
34/35 anonim válasza:
Eredetileg simán arról írtál, hogy nagyon nehéz vele munkát találni, nem arról, hogy műmen poziba nem lehet. Ezt kifogásoltam és cáfoltam meg adatokkal. Ha azóta ezt már visszaszívtad akkor rendben van.
Az is egy tévedés, hogy műmen poziba ne lehetne elhelyezkedni ezzel a diplomával, sokan kerülnek ilyen állásba is, de az én szempontomból ez igazából lényegtelen, csak így zárójelben megjegyzem.
A szövegértési gondok megint kimutatkoznak, senki nem beszélt mekis állásokról. Ismét javaslom a visszaolvasást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!