Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan lehetséges, hogy...

Hogyan lehetséges, hogy ennyire kevés a pontom?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 2021-ben felvételiztem gazdálkodási és menedzsment szakra, egyetemre, melyet betegség (Parkinson) miatt nem tudtam befejezni. Most szeretném folytatni ugyanott, ugyanazt a szakot, azonban a felvi.hu pontszámítási kalkulátor a frászt hozza rám. Akkoriban 365 pontot értem el, most pedig 260-at.

A bizonyítványom a következő:

Magyar irodalom 4-5

Magyar nyelv 5-5

Történelem 3-4

Angol nyelv 5-5

Német 5-5

Ének zene 5-5

Biológia 4-5

Fizika 4-5

Informatika 4-4

Matematika 3-3

Ezek az utolsó két évben tanult tárgyak jegyei.

Az érettségi:

Angol emelt - 74%

Informatika közép - 53%

Matematika közép - 47%

Történelem közép - 60%

Magyar irodalom - 64%

Az érettségi írásakor már a betegség belépett az életembe, így hatással volt ezekre az eredményekre.

Rendelkezem angol államilag elismert nyelvvizsgával is, középfokú.

Belátom, az érettségi jegyeim közel sem erősek, azonban az hogy ennyire kevés pontom van, nagyon elszomorít. Létezik, hogy ennyire kevés? Az ELTE TÁTK Kereskedelem és marketing BSc képzésére (Szombathely) szeretnék újra felvételizni.

Kérlek Benneteket, segítsetek, mit rontok el, vagy éppen mit nem. Köszönöm szépen!

ma 01:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!