Fizetős képzésekre akkor is be lehet jutni ha kevés pontom van?
Figyelt kérdés
jan. 11. 16:06
1/8 anonim válasza:
Nem lehet, ha nem éred el a ponthatárt.
2/8 anonim válasza:
Picit szűkítsd már le a kört kérlek, hogy most egy úszómester tanfolyamról van szó, vagy mondjuk egy egyetemi képzésről. Előbbire valószínűleg igen, utóbbira azért nem valószínű - ha túljelentkezés van, azokat veszik fel, akiknek magasabb a pontszáma, nem azokat, akik fizetnek.
3/8 anonim válasza:
Nem, a fizetős képzéseknek is megvan a maga ponthatára. Csak alacsonyabb, mint a finanszírozottnak.
4/8 A kérdező kommentje:
2! Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki alapszak
jan. 11. 16:49
5/8 A kérdező kommentje:
Hm, akkor ha elcsesztem a tanulást középiskolába mert nem érdekelt akkor így jártam? Most már szeretnék tanulni
jan. 11. 16:51
6/8 anonim válasza:
Lehet újraérettségizni. Max 2 tárgyból elég, azokat duplázhatod. Egy emelt kb 40-50k ha jól tudom. De akár államira is bekerülhetsz.
7/8 anonim válasza:
"Hm, akkor ha elcsesztem a tanulást középiskolába mert nem érdekelt akkor így jártam?"
. Nem, akkor felnőtt ember módjára felismered, hogy rajtad van a felelősség és jelenben, nem a múltra mutogatsz, átgondolod, hogy mik a megoldások, és szükség esetén egy évvel később újra érettségizel.
8/8 anonim válasza:
Sokszor fizetősre magasabbak a ponthatárok mint államira, mert fizetősre kevesebb embert vesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!