BME-GTK vélemény?
Mi a véleményetek az egyetemről? Milyen a képzés?
A műszaki menedzser szak érdekelne leginkább.
60%-os megsértődött egy másik topicban pár napja és azóta ha "meglát", jön és kötekszik. A saját bevallása szerint közgazdász.
Kérdező ha nem haragszol, én nem megyek bele itt is a sértődött 60%-kal az ő általa provokált szájkaratéba. Inkább kérdezz meg még másokat, igazi mérnököket, mit gondolnak a műszaki menedzser szakról.
Semmi butaságot nem írtam, barátom. Leírtam tárgyilagosan, hogy mi van. Hogy ne írjak még véletlenül se butaságot, megkérdeztem mérnök ismerőseimet, szám szerint 3-at, hogy mi a véleményük a műszaki menedzserekről. Tőlük származik az info, hogy max specifikáció írásra, de leginkább max csak sales-esnek használják őket, mert mérnöki szempontból alulképzettek.
Másfelől magam is menedzser vagyok egy nagyvállalatnál, rengeteg féle képzettségű emberrel dolgozom együtt, és ennek tudatában adtam azt a jótanácsot a Kérdezőnek, hogy menjen mérnöknek. Nem fogom hitegetni azzal, hogy jó a műmen alapképzés, amikor nem a legjobb.
Nem vagyok paranoiás, ne tagadd hogy folyamatosan kommentelsz hogy butaságokat beszélek, nem értek hozza stb – ahelyett, hogy érveket hoznál. Szerintem itt is próbálj meg a kérdésre válaszolni.
Nem azt írtad le, hogy mi van, azt írtad le, amit állítólag hallottál 3 embertől. Senki nem állította, hogy a műmen képzés akkor ász lenne, de amiket én írtam, azok valóban tények, ellentétben a te képzelgéseiddel, és ezekhez képest az 1. hozzászólásod erősen túlzó.
A személyeskedésedre annyit, hogy erősen üldözési mániád van. Fogalmam sincs hányszor javítottalak ki, ha hülyeséget látok, azt igyekszem kijavítani a kérdező és a hozzászóló érdekében. De a kedvedért megjegyzem a felhasználóneved most már és ha kapcsolatba kerülünk hagyok valami személyes üzenetet is, hogy jobban érezd magad.:D
"Fogalmam sincs hányszor javítottalak ki,"
Na ugye. Erről beszélek. Direkt közekedsz velem. :D
Direkt forgatod ki a szavaim vagy ilyen súlyos szövegértési problémáid vannak?
(A kérdés költői volt, nem erre várom a választ, hanem a tényekre, amikhez hozzászólni se tudsz.)
"A műszaki menedzser "sz..ṣ" akkor kezdődik, amikor megkapod a diplomádat és sorban állsz vele a munkanélküli hivatalban, ahol még a rekreáció szakos bölcsészek is jobbról előznek majd."
Ez volt az egyetlen objektív dolog, amit írtál, a többi állítólag tapasztalat illetve személyes vélemény, ami minden csak nem mérvadó. Ezt cáfoltam meg adatokkal valamelyik hozzászólásomban, hogy mennyire nagy butaság, hiszen az álláskeresők aránya relatíve alacsony, a diplomás munkát végzőké relatíve magas. Nem egy gépészhez képest teszem azt, de semmiképpen sem olyan rossz a helyzet, mint azt te fals infókkal próbálod beállítani.
Felhívnám a figyelmedet arra, hogy a Kérdező a VÉLEMÉNYÜNKET kérdezte. Még ehhez mérten el is kényeztettem tényekkel, amennyiben leírtam, mik a tények.
Írd meg te is a véleményedet, a Kérdező majd eldönti, melyik tetszik neki jobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!