BME-GTK vélemény?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek az egyetemről? Milyen a képzés?

A műszaki menedzser szak érdekelne leginkább.

2018. jan. 15. 20:47
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%

60%-os megsértődött egy másik topicban pár napja és azóta ha "meglát", jön és kötekszik. A saját bevallása szerint közgazdász.

Kérdező ha nem haragszol, én nem megyek bele itt is a sértődött 60%-kal az ő általa provokált szájkaratéba. Inkább kérdezz meg még másokat, igazi mérnököket, mit gondolnak a műszaki menedzser szakról.

2018. jún. 28. 15:22
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kutyafütyi? Neked üldözési mániád van barátom. Ha hülyeséget írsz el kell viselni, hogy kijavítják azt. Nem kell rögtön támadásokat látni, ha meg nem tudunk mit reagálni akkor nem személyeskedni kell, hanem megköszönni, hogy korrigálták a butaságunkat.
2018. jún. 28. 16:26
 13/35 anonim ***** válasza:
5%

Semmi butaságot nem írtam, barátom. Leírtam tárgyilagosan, hogy mi van. Hogy ne írjak még véletlenül se butaságot, megkérdeztem mérnök ismerőseimet, szám szerint 3-at, hogy mi a véleményük a műszaki menedzserekről. Tőlük származik az info, hogy max specifikáció írásra, de leginkább max csak sales-esnek használják őket, mert mérnöki szempontból alulképzettek.

Másfelől magam is menedzser vagyok egy nagyvállalatnál, rengeteg féle képzettségű emberrel dolgozom együtt, és ennek tudatában adtam azt a jótanácsot a Kérdezőnek, hogy menjen mérnöknek. Nem fogom hitegetni azzal, hogy jó a műmen alapképzés, amikor nem a legjobb.

Nem vagyok paranoiás, ne tagadd hogy folyamatosan kommentelsz hogy butaságokat beszélek, nem értek hozza stb – ahelyett, hogy érveket hoznál. Szerintem itt is próbálj meg a kérdésre válaszolni.

2018. jún. 28. 16:32
 14/35 anonim ***** válasza:
90%

Nem azt írtad le, hogy mi van, azt írtad le, amit állítólag hallottál 3 embertől. Senki nem állította, hogy a műmen képzés akkor ász lenne, de amiket én írtam, azok valóban tények, ellentétben a te képzelgéseiddel, és ezekhez képest az 1. hozzászólásod erősen túlzó.

A személyeskedésedre annyit, hogy erősen üldözési mániád van. Fogalmam sincs hányszor javítottalak ki, ha hülyeséget látok, azt igyekszem kijavítani a kérdező és a hozzászóló érdekében. De a kedvedért megjegyzem a felhasználóneved most már és ha kapcsolatba kerülünk hagyok valami személyes üzenetet is, hogy jobban érezd magad.:D

2018. jún. 28. 17:02
 15/35 anonim ***** válasza:
0%

"Fogalmam sincs hányszor javítottalak ki,"

Na ugye. Erről beszélek. Direkt közekedsz velem. :D

2018. jún. 28. 17:04
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Direkt forgatod ki a szavaim vagy ilyen súlyos szövegértési problémáid vannak?

(A kérdés költői volt, nem erre várom a választ, hanem a tényekre, amikhez hozzászólni se tudsz.)

2018. jún. 28. 17:06
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
Konkrétan milyen tényekhez ne tudnék érdemben hozzászólni a személyeskedéseiden túl?
2018. jún. 28. 17:32
 18/35 anonim ***** válasza:
90%

"A műszaki menedzser "sz..ṣ" akkor kezdődik, amikor megkapod a diplomádat és sorban állsz vele a munkanélküli hivatalban, ahol még a rekreáció szakos bölcsészek is jobbról előznek majd."

Ez volt az egyetlen objektív dolog, amit írtál, a többi állítólag tapasztalat illetve személyes vélemény, ami minden csak nem mérvadó. Ezt cáfoltam meg adatokkal valamelyik hozzászólásomban, hogy mennyire nagy butaság, hiszen az álláskeresők aránya relatíve alacsony, a diplomás munkát végzőké relatíve magas. Nem egy gépészhez képest teszem azt, de semmiképpen sem olyan rossz a helyzet, mint azt te fals infókkal próbálod beállítani.

2018. jún. 28. 17:49
 19/35 anonim ***** válasza:
5%

Felhívnám a figyelmedet arra, hogy a Kérdező a VÉLEMÉNYÜNKET kérdezte. Még ehhez mérten el is kényeztettem tényekkel, amennyiben leírtam, mik a tények.

Írd meg te is a véleményedet, a Kérdező majd eldönti, melyik tetszik neki jobban.

2018. jún. 28. 18:12
 20/35 anonim ***** válasza:
90%
Való igaz, nem is azzal van a probléma, hogy a véleményed leírtad, hanem hogy fals infókat közöltél tényként. Ezt a hibádat korrigáltam én helyetted. Tévedni emberi dolog, de ilyenkor a helyes reakció a beismerés, nem az, hogy tereled a szót.
2018. jún. 29. 10:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!