Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon utálom az egyetemet,...

Nagyon utálom az egyetemet, utálok bemenni. Más is van így?

Figyelt kérdés
2018. jan. 10. 19:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20%
Valaki rád erőltette? Tudtommal egyetemre 18 felett járnak a fiatalok: Jogod van abbahagyni, munkát keresni, keresni... Remélem, nem a szüleid nyakán akarsz élni...
2018. jan. 22. 01:04
 22/24 anonim válasza:
70%
Mi lett a döntésed? Otthagytad az egyetemet?
2018. jún. 27. 00:11
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálok. Nekem is csak a társasági élet miatt,amit tanulok azt szeretem.

Itt senki se nagyon akar ismerkedni senkivel sem. Mindenki nagyon elvan azokkal az emberekkel kb akiket már egyetem előtt is ismert és kb lehetetlen egy nagyon jó barátságot összehozni bárkivel is (főleg úgy ha amúgy se annyira jó benne az ember).És itt olyanra gondolok ami nem csak 1 félévig tart aztán meg mintha nem is ismerne már. Akit meg ismerek annak is vannak jobb barátai. És egyszerűen kínszenvedés így végigülni egy egész napot, ha éppen sok órád van. Ez az 5.félévem a 7-ből mégse alakult ki semmi se mert megse próbálnak nyitni az emberek. Hiányzik egy jó összetartó közösség,osztály teli barátokkal mint anno általánosban vagy gimiben.

Na mindegy is igazából, de ezt kikellett adnom már.

2018. szept. 16. 22:45
 24/24 anonim válasza:
75%
A mi időnkben az egyetemek zömének színvonala volt, nem az volt a cél, hogy a fiatalokat megtömjék semmit sem érő diplomákkal... Amik még wc-papírnak sem jók, mert elég kemények... Bocs az őszinte szóért, de mindek annyi diplomás ember, amikor jó szakmákat is ki lehetne tanulni, és abból is szépen meg lehetne élni!
2019. júl. 4. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!