Mennyire nehéz elvégezni egy informatikai egyetemet?
Azért a 4-es közép érettségi lófütty.
Én anno úgy írtam 4-est hogy azt se tudtam mi van, kb 2 képletet tudtam:D
Meg készültem rá 4 év alatt 1 hónapot.
Másodjára ötöst írtam, úgy hogy tudtam is a dolgokat.
Ja és azért nem olyan gáz...
Ha szereted a matekot, és középszinten nem vagy elveszve hozható biztos, mivel azért nem csak az végzi el aki emeltezett matekból.
Viszont nem hátrány ha tudsz deriválni, integrálni az biztos, és jól bánsz a mátrixokkal.
Hát én biztos ,hogy másképp csinálnám. Közép szintre is biztos már segítséget kérnék. Lehet az oktatással is bajt Youtube videókat is nézegetnék (vannak matekosak is), én ott valahogy mindent jobban megértettem mint anno a suliba. Valahogy érdekesebb volt. Továbbá programozós videókat is néznék a helyedben a neten. Alapokat vinned kell ebből is. De hát közép iskolás vagy úgy sincs más dolgod a jövőd megalapozásán kívül.
Élő példa: középiskolába lexartam a matekot (gyenge érettségim is lett), de ennek ellenére volt olyan mérnöki matek vizsga ahol súroltam a jeles szintet. Dehát ehhez rengeteg idő és kitartás kellett. Magától nem megy.
De fel is adhatod, ez csak rajtad múlik. Informatikán kívül még a villamos mérnökin is elgondolkodnék amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!