Nagyon utálom az egyetemet, utálok bemenni. Más is van így?
Figyelt kérdés
2018. jan. 10. 19:12
11/24 anonim válasza:
Corvinusosok vagytok? :D (csak mert lattam h a kerdezo bme, elte-vel hasonlitja ossze) mondjuk itt vannak programok, de en nem nagyon jartam el. Nekem tok nagy csalodas azutan, hogy mennyire jo egyetemnek tartja mindenki.
12/24 anonim válasza:
Én nem Corvinuson vagyok, annak legalább van egy nagy épülete.:D Mi kaptunk egy elcseszett társasházat a karnak konkrétan. Egyébként szerintem azért vagyunk ennyire elhanyagolva, mert az egyetem másik kara meg az egyik legfelkapottabb, legtöbbet dícsért. Abba fektetnek pénzt, minket meg csak szétlapátoltak..
13/24 anonim válasza:
Az egyetemben az a szép, hogy azt a hallgatók IS alakítják (szemben az alsóbb iskolákkal). Tehát nem véletlenül olyan, amilyen. A HÖK sem véletlenül van...
14/24 anonim válasza:
Én szeretek oda járni. Mondjuk már sokat nem fogok.
15/24 NigelB válasza:
Amikor én jártam, akkor még nagy szó volt, hogy oda járhattam. De nem is vettek fel ennyi nyavalygó elégedetlent. Még fele annyian sem jártak egyetemre, mint manapság.
De azt tudod, hogy nem kötelező oda járni. Elmehetsz dolgozni a lámpagyárba. Biztos jobb lesz. Vagy mégsem?
16/24 anonim válasza:
Egyébként nem az odajárással van a gond az egyetemeknél. Itt van például ez a borzalmas Neptun. SOkszor be se tudják írni a jegyet. De a tanárok is sokszor csesznek kijavítani a beadandót, nem írnak be jegyet, nem bírálják el a szakdolgozatot stb.
17/24 A kérdező kommentje:
Abbahagyom a sulit.
2018. jan. 18. 00:52
18/24 anonim válasza:
Talán jobb is. Murphynek van egy mondása: Aki akar, tanul. Pont. Ha csak a bulikák kedvéért megy oda az ember, vagy azért, hogy addig is tudjon lötyögni, de egyébként semmiféle használható tudást, szakmát nem akar szerezni, nem is érdekli az adott szak(ma), akkor tényleg jobb a lámpagyár. Vagy az angliai autómosó...
19/24 anonim válasza:
Es ha akarok szerezni csak epp nem irjak be a jegyet, nem irnak be vizsgara, nem javitjak ki a dolgozatot stb.?
20/24 A kérdező kommentje:
Ledves 18-as! Egy bulikán nem voltam az elmúlt 2 évben. Normália szakmát akartam szerezni, de nem jött össze, van egy tárgy ami miatt csúszkálok összevissza. Hiába tanulok rá 2 hetet, gyakorlok.
2018. jan. 18. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!