Mi lenne a helyes megoldás? (Középsuli, vizsgák)
11.-es vagyok. 10.-ik eleje óta nem járok iskolába, magántanuló vagyok, ugyanis elköltöztünk a szüleimmel, a sulit viszont nem akartam otthagyni, így ez lett rá a megoldás. A 10. osztály osztályozó vizsgái elég jól mentek, semmiből nem buktam, sőt elég szép eredményeket értem el, hiszen az egyetlen elfoglaltságom max a tanulás volt otthon. Aztán jött a nyár, és lebetegedtem... lelkileg és fizikailag egyaránt, szörnyen nézek már ki, ráadásul sok-sok hetet töltöttem a kórházban a nyár óta, és megint mennem kell január vége felé, akkor másfél hetet leszek bent. Az összes motivációm elveszett a tanuláshoz, pedig jövőhéten vizsgák...
Nem tudom mit kezdhetnék magammal. Bemenjek vizsgázni? Szerintem az egyenlő lesz azzal, hogy megbukok az összes tárgyból. Mi lesz akkor ha esetleg nem megyek el a félévi osztályozó vizsgákra, kirúghatnak?
Ahova költöztünk, ide szeretnék átjönni esti iskolába, sajnos csak jövő szeptembertől kezdhetnék viszont itt. Addig itt kéne kihúznom, ebben a suliban, csak egyszerűen nem tudom, hogy hogyan fogom befejezni...
Még jópár terápia és kezelés vár rám sajnos, és félek, hogy esetleg év végére sem lenne meg a motiváció, vagy mégrosszabbul lennék, és egy tankönyv sem kerülne a kezembe, és akkor 1 év helyett 2-t kéne estire járnom, a bukás miatt.
Mit javasoltok? Bemenjek vizsgákra?
Mindenképp menj be!
Addig is tanulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!