Milyen szakmát illetve mit lehet tanulni egy Bölcsészet Tudomány Egyetemen? Mivel foglalkoznak ott?
Figyelt kérdés
köszi...2010. máj. 31. 19:16
1/7 anonim válasza:
Huhh, mindjárt szét kapnak :) Más kar nem érdekel?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék jelentkezni:)
Csak kiváncsi lennék,hogy mit lehet ott tanulni..
Hogyan legyünk bölcsek esetleg:D
2010. máj. 31. 19:20
3/7 anonim válasza:
Bölcsészet Tudomány Egyetem sem ebben a formában, sem általánosítva nem létezik. Az egyes egyetemeknek vannak BTK-ik, vagyis bölcsészettudományi karaik. Hogy mit lehet tanulni itt, az változó, de általában a közoktatásban "humán" tárgyaknak nevezett tudományokat oktatják (nyelvek, történelem, szociológia, egyes esetekben pszichológia), illetve ezen tudományok területén kutatnak. Szakmát viszont nem lehet ott tanulni, arra a szakképző iskolák valók.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi. Szóval mint egy szakközép végülis...csak itt van esetekben pszichológia.(vagy h kell irni)
2010. máj. 31. 19:24
5/7 anonim válasza:
Az én osztályfőnököm mindig azt mondta középsuliban, hogy ha munkanélküli akarsz lenni, akkor nyugodtam menj a bölcsészkarra.
6/7 anonim válasza:
Unokatesóm bölcsészkaron végzett. Most a saját anyja magánbölcsödéjében "kisegít". De jó vele beszélgetni.. :)
7/7 anonim válasza:
Csontot kapálnak, és idős embereket faggatnak... Ja bulizni akarsz akkor tanulj ott... ha pénzt akarsz keresni akkor menny gépé.... vagy villamosmé... vagy sorolhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!