Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen szinten foglalkoznak...

Milyen szinten foglalkoznak pl. ELTE egyetem fizika szakán néhány nem szakirányos tantárggyal?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy nézegettem már a tanterveket régebben is és látom az első számúnak megjelölt iskolánál az ELTE fizika szak tantervében, hogy első félévben vannak olyanok mint EU és Magyarország, biológia és kémia. Persze látom itt, hogy vannak később szakirányok amelyek ezekből kiindulva alapozzák meg a későbbi szakirányokat de ha például én csillagásznak szeretnék a későbbiekben tanulni első félévben milyen szinten vannak ezek a számomra később kihulló tárgyak?

Gimi után úgy örültem, hogy végre nem kell olyat tanulni amit nem szeretek :D erre ez.

2011. máj. 11. 03:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Semmi esetre ne tanulj csillagásznak !!

Zéró elhelyezkedési esélyed van és csak túlképzett leszel még pincérlánynak is. Max hobi szinten még elmegy. Csillagot felveszed specnek aztán később felveszed a szakirányt. eZEk az eus tantárgyak könnyűek.

2011. máj. 11. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!