Milyen 8 vagy 6 évfolyamos gimnáziumok vannak Pécsen?
Pécsett...
pécs.lap.hu --> itt megtalálod az összes iskolát
Te mit néztél??? Kapásból találtam 2-t, amiben oktatnak spanyolt..
Kodályban például 2tannyelvű képzés van, a CR Nagy Lajos gimiben pedig választható a spanyol. Szóval ne mond, hogy egy ekkora városban nem tanítanak spanyolt..!!!
Nem kell lecseszni, a "Pécsen" is helyes.
A CRNL-be ne menj ha nem vagy vallásos, én jártam oda, és nem volt jó. Mármint jól tanítanak (vagy inkább úgy mondom, hogy elég magas színvonalon), viszont aki nem illik bele a képbe, és nem is akar úgy tenni, mintha bele illene, azt elég hamar kiutálják onnan. Ja, és amúgy én spanyolt akartam ott választani második idegen nyelvnek, de nem volt elég jelentkező, ezért nem volt spanyolos csoport, szóval megszívtam, és mehettem németre :S
Van még a Janus Pannonius gimi, ahol van 6 osztályos, ez az oldaluk [link] ez sem rossz suli. Viszont itt nincs spanyol, csak német, angol, francia és latin.
A Leővey-ben lehet spanyolt tanulni, viszont nincs 6-8 osztályos, csak 4.
A Kodályban van spanyol, sőt, kéttannyelvű is van spanyolban, viszont számomra nem derült ki, hogy van-e 6 osztályos. De nézd át az oldalukat [link]
Na most a többit nincs kedvem végignézegetni, de gugliba beírod hogy gimnázium pécs és kiadja az összeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!