Hol vannak nagyon jó kéttannyelvű gimnáziumok?
Budapest Kölcsey Ferenc Gimnázium
Az ország legjobb francia kéttannyelvűje:)
szegeden a tömörkény német kéttannyelvű. de ha érdekel a francia, akkor szegeden a ságvári francia kéttannyelvűje. ha angolt akarsz, akkor meg szegeden a deák kéttannyelvűje. :) csak egy ötlet. látom nem szeged közelében laksz:D
amúgy ezek tényleg nagyon erős, jó gimik.
neked mennyi lett az írásbelid?
Leövey-t nem ajánlom. Régen jó iskola volt, már nem az, csak a hírnevéből él. A francia szaka nem olyan rossz, de a német pocsék. Eggyik barátnőm járt oda, fél évig bírta és eljött. Azért közösítették ki az osztályban, mert jó tanuló volt. -.- szerintem ez mindent elárul. Amúgy meg a kolesza is egy putri.
Ha nincs nagyon messze neked baja (pestről sok gyors busz indul) én a Magyarországi Németek ÁLtalános Művelődési Központját ajánlom. Gyönyőrű iskola, kifogástalan kolesz, a legtöbb tanár korrekt. A környék leghíresebb iskolája, nagyon sokat ad. A nyelvi előkészítő osztálya pedig nagyon jó. Két érettségit kaphatsz (magyart és németet is) németből simán felsőfokon tudsz majd beszélni. Angolból legalább középfok, kis szorgalommal felső. olvasnivaló: www.mnamk.hu én most fejeztem be az előkészítőt, és most a Harry Pottert olvasom németül, mindent értek :) középfokú tudásra felhoztak, csupán egy tanév alatt.
ha érdekel még valami, írj nyugodtan privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!