Hol vannak nagyon jó kéttannyelvű gimnáziumok?
Figyelt kérdés
Nagyon megköszönném, mert szeretném tanulni a nyelveket (angol, német), normálisan, csak jó gimi kellenne. A kaposvári Munkácsy Mihály G-ról mit tudtok? Esetleg Balatonalmádi? Mert eddig úgy vagyok vele, hogy egyiksem... :S2011. szept. 24. 11:04
11/20 anonim válasza:
10-es! Te most egészen pontosan melyik sulira gondolsz? Ha a pécsire, akkor az Leőwey, ha a pestire, akkor az legyen odaírva, mert nem volt egyértelmű.
12/20 anonim válasza:
pécsi Leőwey, szánom-bánom siettem
13/20 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ, de már felállt egy sorrend.
1. DLSB, mégis ide jönnék :)
2. SZLG olasz tagozat
3. Madách gimi, BP.
2012. júl. 5. 23:52
14/20 anonim válasza:
Barcs (Somogy) - Széchényi Ferenc Gimnázium és Kollégium. Van német és angol. Ez az iskola legszínvonalasabb tagozata.
Mindenki továbbtanul, nagyon jó eredményekkel végeznek.
15/20 anonim válasza:
Már vannak
kéttanos szakközepek is
(nem is rosszak)
16/20 anonim válasza:
A fővárosban az Eötvös gimiben
van tagozat
17/20 A kérdező kommentje:
Most ez a sorrendben, végleges. :D
1. DLSB
2. Vetési francia
3. siófoki Perczel német kéttan
Ezek mind kéttanosok.
2013. márc. 19. 22:03
18/20 A kérdező kommentje:
sorrendem*
2013. márc. 19. 22:03
19/20 anonim válasza:
Azok jók tényleg
Hova valósi vagy?
20/20 A kérdező kommentje:
Somogy megyei.. :D Azóta már elvégeztem az almádi gimit, most júniusban. :) Nekem nagyon tetszett, sokat adott, de már nem ajánlom senkinek, mert mindent jó tanárt kirúgtak/félállásba helyeztek, ezért elmentek, és felvettek egy rakat tanárt, noname egyetemekről, azt se tudja senki sem, minek, mert egyáltalán nem is értenek a tárgyaikhoz... néhány angoltanárnál jobban megtartaná a nulladikos diák az órákat, mert sokkal jobb nyelvtani alapokkal jött már általánosból, mint a tanáraik... vannak bajok. :/ Mindegy, én még szerencsére megtanulhattam normálisan angolul.
2018. szept. 22. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!