Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol vannak nagyon jó kéttannye...

Hol vannak nagyon jó kéttannyelvű gimnáziumok?

Figyelt kérdés
Nagyon megköszönném, mert szeretném tanulni a nyelveket (angol, német), normálisan, csak jó gimi kellenne. A kaposvári Munkácsy Mihály G-ról mit tudtok? Esetleg Balatonalmádi? Mert eddig úgy vagyok vele, hogy egyiksem... :S
2011. szept. 24. 11:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10-es! Te most egészen pontosan melyik sulira gondolsz? Ha a pécsire, akkor az Leőwey, ha a pestire, akkor az legyen odaírva, mert nem volt egyértelmű.
2012. júl. 5. 20:51
 12/20 anonim ***** válasza:
pécsi Leőwey, szánom-bánom siettem
2012. júl. 5. 21:07
 13/20 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi a választ, de már felállt egy sorrend.

1. DLSB, mégis ide jönnék :)

2. SZLG olasz tagozat

3. Madách gimi, BP.

2012. júl. 5. 23:52
 14/20 anonim válasza:

Barcs (Somogy) - Széchényi Ferenc Gimnázium és Kollégium. Van német és angol. Ez az iskola legszínvonalasabb tagozata.

Mindenki továbbtanul, nagyon jó eredményekkel végeznek.

2013. márc. 2. 22:08
 15/20 anonim ***** válasza:

Már vannak

kéttanos szakközepek is

(nem is rosszak)

2013. márc. 18. 14:06
 16/20 anonim ***** válasza:

A fővárosban az Eötvös gimiben

van tagozat

2013. márc. 18. 14:07
 17/20 A kérdező kommentje:

Most ez a sorrendben, végleges. :D

1. DLSB

2. Vetési francia

3. siófoki Perczel német kéttan

Ezek mind kéttanosok.

2013. márc. 19. 22:03
 18/20 A kérdező kommentje:
sorrendem*
2013. márc. 19. 22:03
 19/20 anonim ***** válasza:

Azok jók tényleg

Hova valósi vagy?

2015. máj. 24. 00:11
 20/20 A kérdező kommentje:
Somogy megyei.. :D Azóta már elvégeztem az almádi gimit, most júniusban. :) Nekem nagyon tetszett, sokat adott, de már nem ajánlom senkinek, mert mindent jó tanárt kirúgtak/félállásba helyeztek, ezért elmentek, és felvettek egy rakat tanárt, noname egyetemekről, azt se tudja senki sem, minek, mert egyáltalán nem is értenek a tárgyaikhoz... néhány angoltanárnál jobban megtartaná a nulladikos diák az órákat, mert sokkal jobb nyelvtani alapokkal jött már általánosból, mint a tanáraik... vannak bajok. :/ Mindegy, én még szerencsére megtanulhattam normálisan angolul.
2018. szept. 22. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!