Jogosan kaptam egyest testnevelésből?
Sziasztok.
Könnyített tesis papírom van erre a tanévre, gerincferdülés miatt (fűzőm is van, tehát eléggé komoly). Ma tesi órán megcsináltam a bemelegítést, és a gyakorlást arra amit a tanár le fog majd osztályozni. Óra végén játszottunk, és a tanár egyest adott órai munkára azért, mert leültem és nem játszottam a többiekkel.
Szóltál a tanárnak, hogy leülsz és nem játszol? Miért nem játszottál? Ha a gyakorlást meg tudtad csinálni, a játékban miért akadályozott a gerincferdülésed? Mit mondott a tanár, amikor szembesítetted azzal, hogy előtte végig dolgoztál, és hogy más még annyit se dolgozott órán, mint te?
Ez nekem nem igazán tűnik jogosnak, de nem derül ki a leírásod alapján, hogy a tanár berágott rád, mert önkényesen néha csinálsz valamit az órán, néha meg nem, vagy pedig személyeskedik és direkt írt be neked egy egyest, hogy szivasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!