Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jogosan irta be az igazolatlant?

Jogosan irta be az igazolatlant?

Figyelt kérdés

Múlt pénteken, volt a farsang. Én nem táncoltsm nem is szertek. Így nem mentem be pénteken. Szülői igazolást vittem. (hétfőn) Az öfő. igazolatlannak írta be és adot még hozzá egy osztályfőnöki figyelmeztetőt.

Kérdőre vontuk azt mondta hogy nem hívtuk fel hogy nem fogok menni iskolába.

Nem törölte ki.

Ilyenkor mit lehet tenni? (osztályban más gyereknek is írt be osztályfőnökit és nem is tudja a ygerek hogy miről (új még a suliba mint én)

2016. febr. 12. 16:46
 1/5 A kérdező kommentje:

[link]

14 oldal tól

2016. febr. 12. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha volt még szülő által igazolható napod, akkor nem jogos.

Két dolgot tehetsz: hagyod a dolgot, vagy mész az igazgatóhoz. Jó esetben igazoltnak fogják elismerni a hiányzást, viszont arra készülj fel, hogy az ofőnek még kevésbé leszel a szíve csücske.

Ha a szüleidet nem zavarja, akkor inkább hagyd rá, hadd legyen igazolatlan, senkit nem fog érdekelni a későbbiekben.

2016. febr. 12. 17:08
 3/5 anonim válasza:

Sajnos vannak ilyen tanárok. Hiába van neked igazad és hiába írta be nem jogosan az igazolatlant, sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni. Talán az igazgatónál kellene elmesélni a sztorit.

A mi sulinkban (középsuli, végzős vagyok) kizártak a teremből engem és pár osztálytársam és nem engedtek be, csak az óra utolsó 5 percében és be lettünk írva hiányzónak. Hogy miért is zárt ki minket? Csengetés után 2 perccel mentünk vissza a terembe, mert épp ettünk és a teremben !!!tilos!!! az étkezés, mert azért büntetés jár. Az előző óráról a tanár 5 perccel később engedett ki és még ő is késett a következő óráról több, mint 1 percet... de ő bezárta maga után az ajtót.

A tanárok is szoktak késni elég sokat, de bezzeg ők megtehetik... nekik az iskola a munkahelyük, nem kellene folyton késniük... az óráról való késés a tanároknál olyan, mintha egy pénztáros késne a munkahelyéről... a 45 perc az 45 perc... Nem csak a diákokat kellene büntetni ezzel, hanem a tanárokat is... vannak olyan diákok, akik szeretnének tanulni, de nem tudnak, csak 30 percet a 45-ből, mert a tanár késik. Matematika tanárnőm folyton késik 10-15 percet és egy óra alatt 1-2 feladatra futja az idő... Ha pedig ellenőrizzük a házit, akkor volt már olyan is, amikor egész órán azt csináltuk.

2016. febr. 12. 17:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Szeptembertől utálom.

Eszembe jutott: Múltkor 3 mas dogát irtam irodalomból ő be ír egy 2 est.

Tegnap ellőr 2 montam fel a szózatot (nehezen megy a verstanulás de ő ezt nem érti meg... (pedagógiai vizsgálaton dislexia-diszgráfia-diszkalkuliát állapítottak meg)

Most előre ültetet.. olyan undorító az öfő arca fúúúj (50.60 éves dagadt) volt szülői igazolásom (életemben soha nem kaptam még öfö. figyelmezetőt töle igen)

Azzalé fenyegetőzik hogy jelenti a gyámhatóságnál.

Holott csak 2 igazolatlan órám volt (tanár félreértéséből de ezt sem érti meg)

2016. febr. 12. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez egy idióta, sajnállak. :( Hányadikos vagy?
2016. febr. 12. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!