Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A politikatudományok szakot...

A politikatudományok szakot mindenki lehúzza, valóban büfészak lenne?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy tényleg értelmetlen lenne odamenni? (Gondolkodom rajta már egy ideje, és ahogy egyre feljebb kerülne a listámon, mindenki azt mondja a világért se menjek oda.) Tapasztalatokat, véleményt nagyon szivesen vennék. Esetleg van itt olyan aki elvégezte valami mellett? Mondjuk levelezőn végezte ezt a szakot?

2017. okt. 22. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

A politológia lehet egy jó szak,csak nem magában.Nekem van egy csoporttársam,aki a politológia mellett elkezdte a jogot is.Lehet,hogy el tudsz vele helyezkedni,de nem valami jó esélyekkel.Jó esetben politikai elemző vagy valami hasonló lehetsz vele,rossz esetben meg nem tudom...

Ha a politikai életben akarsz elhelyezkedni,de arra menj.Ezt nem rég tárgyaltam meg az egyik egyetemi tanárral.Nem ad olyan tudást,amit a későbbiekben hasznosítani tudsz magában.Alapozásnak persze megteszi.

2017. okt. 23. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
ne arra* elírtam
2017. okt. 23. 13:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Az illető a joggal együtt kezdte el a politológiát? Köszönöm szépen a válaszod!:)
2017. okt. 23. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
nem,harmadéves politológián,és elsőéves jogon.
2017. okt. 23. 14:15
 5/7 A kérdező kommentje:
És egy egyetemen belül tanulja a jogot és a politológiát? Államin vagy fizetősön van?
2017. okt. 23. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
igen,az egyetemen belül.Azt nem tudom,hogy államin vagy önköltségesen van
2017. okt. 23. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem büfészak, szerintem nagyon érdekes, de tényleg nem érdemes önmagában tanulni. Valamit tanulj mellé amiből meg is lehet majd élni.
2018. júl. 6. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!