Főiskolán az emberi erőforrások szak valóban büfészak, és munkanélküli képző?

szerintem van értelme.mindennek van értelme ha szívből csinálod és igyekszel időben gyakorlatot végezni,tájékozódsz as szakhoz megfelelő témakörökben,szerintem elég összetett és sok terülten alkalmazható..bár gondolom itt is megjelennnek a "károgó varjúk",akiknek csak a mérnök,nemzetközi gazdálkodás és -ehhez hasonló- diplomák érnek valami.
ui:én most egy intézémy humánpolitikai osztályán vagyok gyakorlatos,és nagyon élvezem,ezért is fogom ezt a mesterszakot választani.
szerintem ne változtass!!!

Sztem (a munkapiacot elnézve), rengeteg HR-st keresnek!!! A munkaügyön kivétel nélkül mindenki diplomás HR-es!!! Úgyhogy esélyed az van!!! Sztem is jó szakma, nekem is teccik, csak nincsen eszem a matekhoz, így megyek jogásznak!!!:)
De tényleg, ha Neked ez teccik, akkor hajrá!!!

16:59-4s vok...
Még annyit, h a HUMÁN erőforrás is közgazdász végzettségű ám!!! Ezt tudják a "károgó varjú" ismerőseid???
Erre a szakra milyen választott tantárgy kell? földrajzot elfogadják?
milyenek a tapasztalataid? bevált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!