Az igazgató kirúghat a suliból?
Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok, jövő év februárjában töltőm be a 18. életévemet. Csládi próblémák miatt sokat hiányoztam az iskolából, és azt mondták, hogy nem kezdhetem el a 2010/2011-es tanévet ott. S a hiányzások miatt évet is kell ismételnem. Mit tudok csinálni?2010. máj. 28. 18:46
1/5 anonim válasza:
Hány órát hiányoztál,és ebből mennyi igazolatlan?Ha 30-nál több igazolatlan,akkot valószínűleg tényleg kirúgnak,de csak úgy,hogy átraknak máshova.Ha kevesebb,akkor is lehet fegyelmi eljárás,de nem az igazgató dönt egyedül,hanem a tantestület.Ha úgy kb.10-nél is kevesebb,akkor ebből nem igazán lehet gond.Ha összesen(igazoltal együtt)van 250-nál több,akkor sem kell évet ismételni,csak osztályozó vizsgázni...
2/5 anonim válasza:
Nálunk a középiskolában jófej igazgató van, ha beszélnék vele négyszemközt, hogy családi okok miatt hiányoztam annyit, akkor biztosan találna megoldást.
A jegyeid milyenek lettek?
3/5 anonim válasza:
Sajnos ez nem csak az iskola ügye, hanem ebbe már a városi önkormányzat oktatási részlege is beleszól!
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sok a hiányzásom, több, mint 300 óra, és ebből nagyon sok az igazolatlan. Pontosan sajnos nem tudom.
2010. máj. 29. 23:35
5/5 A kérdező kommentje:
Hát Én hiába beszélnék az igazgatóval, hogy családi okok miatt hiányoztam ennyit, nem igazán foglalkozna vele, ez egy elég jó egyházi iskola, nem igazán tűrik az ilyet. Fél év előtt volt fegyelmi tárgyalásom az iskolában, ahol tantestületi szigorú megrovást kaptam, fél évkor 2,8 volt az átlagom, de 3 tárgyból megbuktam. Most lesznek majd osztályozó vizsgáim.
2010. máj. 29. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!