BGE-PSZK milyen suli és a koli? Részletek lent.
Az a kérdésem,hogyha felvettek, akkor mikortól küldik meg a papirokat a beiratkozáshoz, illetve a MODULO-hoz mikor kapok kódot?
Illetve még koliról vélemény? Szobák? Fürdő? Menza van esetleg? Mikortól lehet beköltözni?
Hogy mikor kapsz papírokat, jó kérdés :) A BGE-n semmi sem úgy megy, ahogy kellene. Már ha kapsz papírokat. Tavaly pl. összekeverték őket, és egy jó része a felvetteknek tök más adatait kapta meg. Van ilyen. De ez csak a kezdet ;)
A modulo a neptun kódoddal fog működni, azt pedig a hivatalos felvételi értesítővel kapod meg.
Magáról a koliról sokat nem tudok, de van egy étterem a koli földszintjén, napi menüvel is. A menü része megfizethető, jól főznek, de amúgy nem túl olcsó hely. De enni tudsz a környéken, van több lehetőség is.
Melyik szakra vettek fel? Az idei évtől teljesen új tanterv van, elég durva dolgokra lehet számítani, mert eddig úgy sem haladt flottul a sztori, hogy mindenki tudta mi a dolga, most már azt sem tudják a tanszékek, mit is kell csinálniuk :)
Tavaly én szerencsére a saját papírjaimat kaptam meg, kb másfél héten belül talán, de olvastam én is, hogy mások mennyit szenvedtek vele. Az előttem író jól mondja a dolgokat.
Engem is érdekelne, hogy milyen szakra vettek fel téged, úgy talán többet is tudnánk mondani.
Nem vagyok kolis, de ettem már az éttermében, és amilyen válogatós vagyok, ott mégis meglepően jól főznek.
Egyébként minden kérdésre pontos választ fogsz kapni a levélben, amit küldenek. Mivel állandóan változtatnak a rendszeren, ezért könnyen lehet, hogy mi se tudnánk pontos válaszokat adni.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!