Miskolci Egyetem vagy Óbudai Egyetem? (részletek lent)
Sziasztok! Azon dilemma előtt állok, hogy melyik egyetemet lenne érdemes választanom.
Vagy az Óbudai Egyetem Neumann János karján mérnök informatikus képzést választanám, vagy a Miskolci Egyetem mérnökinformatikus képzését.
A kérdés az az, hogy a Miskolci egyetemen mennyivel jobb a jegyzet? Lehet-e jegyzetből tanulni? (Ha van Miskolci gólya ismerősötök megköszönném a válaszát.)
Rövid Óbudai egyetemes pályafutásom során (nem Neumann Kar) azt tapasztaltam, hogy a zh-kra készülés során mindig valahonnan be kellett szerezni a tavalyi zh-kat és abbol tanulni (amit tilos volt lefotózni de valaki sutyiban kiszivárogtatta) mert a jegyzet használhatatlan volt (sok esetben). (Ha van valakinek ÓE-s Neumanos gólya ismerőse a véleményére is kíváncsi lennék.)
Ilyen tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy például előadásra és gyakorlati órára bejárás mellett mennyire voltak érthetőek a nehezebb ("buktató") tantárgyak?
(például a matek) (persze folyamatos készülés mellett)
Mert rövid egyetemi karrierem során matekból amilyen keveset megtanultam az is mateking.hu-nak (meg egy régi BME-s hallgató youtube sorozatának) volt köszönhető és ez nem feltétlenül előnyös szerintem.
Szóval mit gondoltok? Csak én feltételezem, hogy a Miskolci Egyetemen jobb a jegyzet? Vagy a tanítás általában?
Vagy minden egyetem egyforma?
Őszintén szólva ha nem jobb az egyik a másiknál akkor kényelmi okok miatt az Óbudai-t választanám, + most egy szoftverfejlesztő okj képzésre is járok amit valószínűleg félbehagynék (de ha mégsem akkor) de ha Óbudaira járnék akkor azt is tudnám folytatni. (ami nem valószínű de benne van a pakliban.
Kérem ha ismertek Óbudai Egyetemi Neuman kari hallgatót (aki válaszolna 1-2 kérdésre) vagy Miskolci Egyetemes infós hallgatót akkor értesítsetek.
Köszönöm a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!