Ha a KVIK-en elvégeztem két félévet, teljesítettem 42 kreditet, akkor ha újrafelvételizem a PSZK-ra, jó eséllyel mindet beszámítják, ugye?
Kereskedelem és marketingen voltam, most pénzügy-számviteles leszek. Mindegyik tantárgy benne van mindkét szak tantervében, igaziból a számvitel és a pénzügyek miatt aggódom kicsit, hogy esetleg nem fedi le a KVIK-es anyag teljesen a PSZK-sat, ezért nem fogadják majd el, pedig ugye ezekre sok minden épül majd. Ezt megtehetik egyetemen belül?
Köszönöm!
21/L
Igen, azt tudom, a kérdésem ara irányul, hogy egy intézmény különböző karain lehet-e ennél nagyobb eltérés ugyanazoknál a tantárgyaknál?
Én arra következtettem, hogy elméletileg ugyanazt tanultuk (hiszen pl. KVIK-en is adózás 1., vállalati pénzügyek 1. van, mint a PSZK-n, pedig a KVIK-EN ezekből nincs is 2. :D), de ez csak találgatás részemről...
Esetleg, ha valaki személyes tapasztalattal tudna szolgálni, annak nagyon örülnék!!
De köszönöm a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!