BGE-PSZK Bagolyvári kollégium milyen?
Hány ágyasak a szobák? Szobák mekkorák?
Fürdőszoba szintenként egy-egy?
Milyenek a zuhanyzók? Kabinos? Vagy csak válaszfal függöny nélkül? Esetleg nagy közös tér?
Milyen nehéz bekerülni? Bent maradni? Mert évente ki is lehet onnan hullani, ha jól tudom.
Szobák 3 illetve 2 ágyasak, de 2 ágyast külön kell pályázni, alapból 3 ágyasba kerül a delikvens. A szoba kicsi, két emberrel még elviselhető, de háromra főre kicsi.
Fürdőszoba szintenként 2 vagyis folyosónként 1. A zuhanyzókat csak válaszfal választja el, függöny nincs.
Bekerülni szerintem akkor nem nehéz, hogyha nem túl jó a szociális helyzeted és ez mellé viszonylag jó tanuló vagy.
Én 3 évet voltam ott és nem tudok olyan emberről aki úgy hullott volna ki, hogy az iskolát nem hagyta ott, szóval ha felvesznek akkor az két félévre szól. Évente újra kell pályázni.
a lényeg ugyanaz, szerintem
másodévesként, távol a lakhelyedtől, elég nehéz albérletet találni, amit fenn tudsz tartani
persze, megértem, hogy elsőként a gólyákat kell felvenni, de azért biztos lehetne erre valami normálisabb megoldást találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!