MilYen a győri Révai Miklós gimnázium (részletek lent )?
Igaz 11 éve érettségiztem ott, de a tanári kar nagyobbik része még ugyanaz: jó hely, normális hozzáállású emberekkel. Illik jól teljesíteni, de a közeg is olyan (gondolom/remélem még mindig), hogy arra ösztönöz.
Szerintem érdemes megpróbálni ha be tudsz jutni.
A diákokról nem tudok mondani semmit, értelemszerűen.
Győrben vagy a Révai, vagy a bencés (Czuczor Gergely) ha jó gimit akarsz választani. Én inkább a Révait mondanám, igaz ebben benne van az elfogultság is. :)
Egy adott tárgyhoz hozzáállás sokban múlik az adott tanáron - nekem annakidején pont angolból volt olyan tanárom, aki rászoktatott a nyelvtanulásra. Koleszos voltam, ha unatkoztam nekiálltam olvasgatni a nyomtatott szótárat, szóval tizenegyedik elején felsőfokú... Utána nekünk nem volt kötelező bejárni (most nem tudom engednek-e ilyet a szabályok), két hét után rendesen hiányzott, hogy nem vagyok ott az órán. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!