Van itt olyan, akit nem vettek fel orvosi egyetemre?
Nekem konkrétan 1 pont kellett volna. Annyira szomorú vagyok, hogy el sem lehet mondani.
Akinek nem jött össze, megpróbáljátok újra? Mit csináltok addig?
Szia! Én is elcsúsztam első körben, mert akkor csináltam két emeltet, amikor még nem volt kötelező. Utána javítottam, mint kiderült, feleslegesen, mert akkor volt az a hatalmas pontesés, amikor első ízben kellett a 2 emelt mindenkinek, és így az egy évvel korábbi eredményemmel is jócskán ponthatár felett lettem volna. Én az 1 év alatt más szakra jártam, mert eleinte úgy gondoltam, hogy nem próbálkozom újra, pedig általános óta vágytam orvosira (és végül ezért mentem el mégis.)
Az egyetemen csúszás nélkül haladok, ösztöndíjat is szoktam kapni, más világ, mint a gimi és az érettségik. Az, hogy nem kerültél be elsőre, nem jelent semmit, attól még végezheted jó eredménnyel, csúszás nélkül, ha ez szíved vágya, próbálkozz újra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!