Van itt olyan, akit nem vettek fel orvosi egyetemre?
Figyelt kérdés
Nekem konkrétan 1 pont kellett volna. Annyira szomorú vagyok, hogy el sem lehet mondani.
Akinek nem jött össze, megpróbáljátok újra? Mit csináltok addig?
2017. júl. 27. 00:54
1/13 anonim válasza:
engem se vettek fel. Igaz nem is jelenkeztem.
2/13 anonim válasza:
Én 1 év alatt felkészültem a 2 emeltre amiből újraérettségiztem ( neked gondolom elég egy is de így is egész jól sikerülhetett), dolgoztam, sportoltam, besegítettem az itthoni munkákba, és pihentem. Nekem nagyon kellett a feltöltődés. Ha anyagilag megtehettem volna, akkor nyelvvizsgát+jogsit tuti megcsináltam volna
3/13 anonim válasza:
Engem tavaly nem vettek fel, én is magam alatt voltam, azt hittem, az a sorsom, hogy soha ne is sikerüljön, és az összes többi. Összeszedtem magamat, megismételtem az érettségiket, és toronymagasan bent voltam idén, ráadásul maradt egy évem pihenni is. :) Neked is ezt ajánlom, hogy ne csüggedj. 415 pontot bőven tudsz javítani, és addig elmehetsz pl kórházba önkénteskedni, dolgozni, beiratkozol szalvétahajtogató szakkörre, vagy amit csak akarsz. Valószínűleg amúgy is orvosis leszel, max egy évvel később, szóval nincs értelme depizni. :)
4/13 anonim válasza:
Ja és amúgy az egy év soknak hangzik de kb olyan volt, mintha 3 hónap lett volna. Plusz én nagyon élveztem, hogy végre volt időm olvasni, sorozatokat nézni, szórakozni
5/13 A kérdező kommentje:
Pedig annyira akartam, szerintem meg is tettem mindent annak érdekében, hogy jól sikerüljön. Az emeltszintű kémia lett 61%, azon kellene javítani.
11-12. évvégén négyes voltam matekból, szóval nem viszem a max pontot. Azt mem lehet javítani, ha tennék valahol osztályozóvizsgát matematikából?
2017. júl. 27. 01:08
6/13 anonim válasza:
Drukkolok neked hogy sikeruljon jovore, ne szomorkodj! ;)
7/13 anonim válasza:
Nyugi... meg a mekibe elmehetsz mester sefnek.
8/13 anonim válasza:
Utolsó, én Burger Kingben voltam kasszás/takarító, egy csapat nyolcadikos srác ott röhögött egyszer rám mutogatva, hogy "jaj, vigyázz Tomi, még a végén te is csak annyira viszed, hogy takarító legyél a Burger Kingben". A szalvétahajtogatást emlegető korábbi válaszoló voltam, ha senki nem takarítana a Burgerben és nem lenne ember, aki álljon a kasszánál, mi lenne a görbe délutánokkal, amikor a haverokkal beülsz valahova enni valami vackot, de hát azóta - mint feljebb is írtam - végül mégis medikus lettem, ami talán a szuperfontos nyolcadikosok értékítéletének is megfelel, szóval összességében, amikor ilyen mekis dolgokkal akarnak "megsérteni" csak azért, mert nem jön össze valami az életben legelsőre, arra vonj vállat, és menj tovább. Jövőre orvostanhallgató leszel. :)
9/13 anonim válasza:
Szernintem elég, ha a kémián javítasz
10/13 anonim válasza:
Én kihagytam 2 évet gimi után, igaz, én állatorvosira jelentkeztem végül. Mondjuk ez kicsit más szitu, mert én nem is akartam mit akarok csinálni az életben, úgyhogy jártam egy fél évet más szakra, és ott jöttem rá, hogy nekem az állatorvosi kell. Újraérettségiztem 4 tantárgyból, rögtön fel is vettek, ahogy elszántam magam és oda jelentkeztem. Cserébe nyertem 2 évet, amikor csináltam még egy nyelvvizsgát, tanultam, magamról is, nem csak a könyvekből, pihentem, dolgoztam, megtudtam mit akarok az élettől. Összességében már úgy vagyok vele, hogy mindenkinek javasolnám, hogy gimi után csúsztasson minimum 1 évet, hogy éljen egy kicsit az igazi megpróbáltatások előtt, és tényleg ki tudja találni mit akar csinálni az elkövetkező 50-60, vagy akár még több évben, mert rohadtul nem mindegy. Ma már állatorvosként dolgozom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!