Állatorvosi Egyetemre jelentkezők, hány pontotok lett?
Figyelt kérdés
Tudom volt már néhányszor ez a kérdés, de azok még akkor lettek feltéve, amikor még tartott az érettségi időszak. Mostmár mindenki tudja a végső pontját.
Nekem 466 pont, ha a felvin nem számolják el :)
2017. júl. 4. 18:50
2/11 anonim válasza:
Az tuti elég lesz:) gólyatábort ki ne hagyd!!
3/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy valószínűleg megvan. Nem fogom kihagyni ;)
Csak szeretném belőni magam, hogy másokhoz képest milyen, meg van osztálytársam, aki szintén jönne és neki 430 körül van.
2017. júl. 5. 12:43
4/11 anonim válasza:
nekem 423, nagyon elrontottam az emelteket, úgyhogy biztosan nem lesz meg :(
Neked gratulálok sok sikert kívánok az elkövetkező évekhez :)
5/11 anonim válasza:
423 egy nagyon szép pontszám, simán elég lehet. Legalábbis az eddig hallottak alapján úgy tudom mindenhol csökkenést rebesgetnek, aztán persze majd kiderül...
6/11 anonim válasza:
Nekem is 423... abban reménykedek, hogy lejjebb mennek a pontok, ahogy az előző válaszoló is írta
7/11 anonim válasza:
Nekem 422. Remény hal meg utoljára.
8/11 anonim válasza:
A golyataborrol van vmi infotok? Durva szokott lenni itt is?
9/11 anonim válasza:
Szeptember 4-7 az időpont, valahol Balatonon de majd kaptok postán csomagot, abban benne lesz minden, plusz csinálnak nektek egy facebook csoportot amiben minden infó benne lesz. Egyáltalán nem szivatós, persze vannak "durváb" (ivós) feladatok de teljesen opcionális, hogy ki miben vesz részt. Csoprotokra lesztek osztva, minden feladban max 3-4 ember vesz részt, szóval ha pl nem akarsz inni, akkor nem mész ivós feladathoz. Egyébként nagyon jófej mindenki, elég családias a hangulat. Plusz azért is jó menni, mert mindent meg tudsz kérdezni ami érdekel. Gólyatábor előtt valószínűleg lesz még egy gólyatalálkozó az egyetemen, onnan pedig mentek a koliba tovább. Ha van még kérdésed írj privátban nyugodtan:)
10/11 anonim válasza:
És egyébként youtubeon van fent pár video
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!