Budapesti jó gimnáziumok, kollégiummal?
Figyelt kérdés
Milyen budapesti jó gimnáziumokat tudtok aminek van kollégiuma is? Tényleg lehet olyat csinálni, hogy mondjuk felvesznek egy gimibe aminek nincs kolesza és te lehetsz egy másik gimi koleszébe úgy h nem is abba a gimibe jársz? :D Remélem értitek, hogy mire gondolok :) Előre is köszi a válaszokat :)2010. máj. 21. 16:22
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom nem iskola függő melyik koleszba mész.Nálunk is úgy volt hogy egy egész más suliból voltak kollégisták.Melyik jó gimnáziumok .?Jó kérdés én ismerősöktől érdeklődném meg.nem minden amit az internet vagy ismeretlen emberek írnak.
2/5 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a választ :))
2010. máj. 21. 17:50
3/5 anonim válasza:
Jó giminek mondjuk ott a Fazekas, de ott gondolom kitapossák az emberből a belet is. :D Viszont 93%-os az egyetemre továbbjutók aránya...
4/5 anonim válasza:
Szent László Gimnázium, Kőbánya.:)
nagyon színvonalas, de mégsem döglesz bele a sok tanulásba;)
és segítenek is kollégiumi elhelyezkedést biztosítani.:)
sok tagozata van: olasz kéttannyelvű, emelt angol, speciális angol, természettudományi, tömegkommunikáció, informatika, emelt rajz, emelt német.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)))
2010. máj. 22. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!