Matematika érettségin lehet használni olyan módszereket amik nincsenek benne a tananyagban?
A tanár nem ismeri a tételt, te meg igen?:)
Olvasd el a feladatot és aszerint válaszolj, ha a tétel nevét kérik, azt írd. Ha levezetést kérnek, azt írd. Ugye irodalomból se karikázod be a megoldást a szövegben, ha az van odaírva, hogy írd a szöveg alá?
"Olvasd el a feladatot és aszerint válaszolj, ha a tétel nevét kérik, azt írd. Ha levezetést kérnek, azt írd. Ugye irodalomból se karikázod be a megoldást a szövegben, ha az van odaírva, hogy írd a szöveg alá?"
Na te aztán nagyon elvagy tévelyedve matematika téren.
"Aztán mégis sikeresen leérettségiztem belőle. Hülyeségeket sem kellett kérdeznem hozzá és minden feladatot megértettem. Érdekes..."
Gratulálok hozzá, de nem mindenkinek a 25% a cél az alapszintün.
Én régen érettségiztem, és kémiából jártam úgy, hogy teljesen más volt a levezetés, mint a megoldókulcsban (nem a saját fejemből pattant ki, a gimiben mi úgy tanultuk).
Kijött az eredmény, mégsem kaptam pontot, csak a kezdő egyenlet felírásáért. A fellebbezésemet elutasították. Ezért nem vettek fel álmaim szakjára:(
Szóval szerintem inkább ne kockáztass, és bevett módszereket válassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!