Tudnátok mondani jó puskázási módszereket? Jó lenne olyan ami használható és hatékony!
Tanulás, garantáltan le se bux vele ;)
Csak jól előre fel kell készülni
3 kategória van:
- aki tanul
- aki puskát "készít"
- aki annyira lusta hogy még puskát se készít hanem a könyvből füzetből akarja kiírni az anyagot
Én a 2. lehetőséget ajánlom, csináltam anno, mert legalább 1x elolvassa vele az anyagot az ember, értelmezi, kiszüri a lényeges részt, és abból csinál "puskát". Gyakorlatilag sokszor nem is volt már rá szükségem, mert az elkészítésével meg is tanultam.
egyébként van kézikönyve:
Jaj gondoltam hogy mindenki a tanulással jön...mintha nem lenne 1000 olyan dolog amit baromira fölösleges megtanulni (híres példa a kovalens kötés és társai). Nem azt mondom hogy a Himnuszt is puskázd ki de azért van amit ki lehet.
Én vagy a lábam közé tettem be a puskát (papírra írva, nem telóról), illetve olyan tolltartót vettem aminek a külső részén volt egy órarendtartó, na oda ugye nem az órarendet tettem be :D Ha jött a tanár csak lefordítottam és kész. Ha nem lehet semmi a padon akkor marad az 1., vagy a padra írtam rá ceruzával, mert az jobban tükröződik a fényben.
Inkább tanulj, de ha nincs más lehetőség van néhány ötletem.
Írd fel a tenyeredre vagy a felkarodra.
Írj cetlikre amit beraksz a toltartódba vagy a zsebedbe.
Írd fel zsebkendőre.
Vagy például vegyél egy dobozos gyümölcslét, legjobb a Sió mert sötétkék színű, és írd fel rá ami nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!