Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Másnál is van gond a felvi.hu-...

Másnál is van gond a felvi.hu-n számított pontokkal?

Figyelt kérdés
Aki nézte már az e-felvételin a pontjait, szintén talált benne hibát? A középfokú nyelvvizsgámat nem fogadták el, ami azért érdekes, mert a tavalyi felvételi eljárásban nem volt vele probléma, megkaptam az érte járó pontokat. (ECL B2 angol - és nem az ecserin vettem.)

2017. ápr. 22. 18:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Ma én is kaptam választ. Nesze semmi , fogd meg jól...

Ja, és szerintem képben sincsennek. Idézem:

"(...)Amennyiben a megjelölt intézmény számít pontot diploma alapján, úgy ennek eredményét, vélhetően az eljárás későbbi időszakában, ők fogják rögzíteni és ez látható lesz majd az E-felvételi oldalán is (...)"

2017. ápr. 25. 19:31
 32/37 anonim ***** válasza:

28-as!

Azon már túl vagyunk,inkább gyakorlati tapasztalatra lettem volna kíváncsi.Mert azt írták,hogy a felvételiző számára legkedvezőbben fogják számolni a pontokat,de ez olyan sablon szöveg volt.Már bánom,hogy egyáltalán valamit is írtunk.Úgy kellett volna hagyni kitöltetlenül a természettudományos részt.

2017. ápr. 25. 20:24
 33/37 A kérdező kommentje:

#30: tudom, hogy minden az alkalmasságin múlik, de azért legalább a pontjaidat feltüntethették volna... A kalkulátor szerint mennyid lenne?

#31: Gondolom a felvin az volt jelölve, hogy számítanak, ezért is adtad be a így a jelentkezésedet. (Diploma -> pontok) Meg lehet kérdezni az intézményt - általában van emberük, aki a felvételis ügyeket kezeli - egy próbát megér.

#32 Bocs, de mivel én nem viszek középiskolai pontokat, ehhez végképp nem tudok érdemben hozzászólni. (Azt látom, hogy többen is küzdötök vele.) [link]

Ʃ Ilyenkor lenne jó, ha tisztességesen működne a felvi fóruma, de az utóbbi években szinte csak magukat hirdető tanárok spammelték szét a korábban jól funkcionáló oldalt. :/ Tisztelet a kivételnek, de az egyetemek sem úgy állnak már hozzá, mint pár éve. Ezért fontos, hogy legalább itt próbáljunk meg segíteni egymásnak (én eddig mindenkit felpontoztam), és ha valakinek van használható ötlete, azt nyugodtan ossza meg!

2017. ápr. 25. 21:02
 34/37 anonim válasza:
Szia! 30-as vagyok. A kalkulátor szerint 440 pontom lenne, ehelyett most csak a tanulmányi pont szerepel:191. Nem értem, miért nem lehet az alkalmassági előtt az érettségi pontokat, illetve a plusz pontot összeadni.Azt írják, hogy a legkedvezőbbet veszik figyelembe, közben meg fel sem tüntetik... De már nem is agyalok rajta, júliusig úgysem lesz változás. Köszönöm a segítséget!
2017. ápr. 25. 21:17
 35/37 A kérdező kommentje:
#34 Ne legyél ennyire pesszimista! Lehet, hogy csak a KIR nem küldte át az eredményeidet. (Illetve nem dolgozták még fel.) Mikor lesz az alkalmassági vizsga?
2017. ápr. 26. 10:48
 36/37 anonim válasza:
Azota feldolgoztak neked? 😀
2017. júl. 7. 12:33
 37/37 A kérdező kommentje:
Igen, már kb. három hete.
2017. júl. 7. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!